Anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 11:01

Hannover yakınlarındaki Lehrte kasabasında yaklaşık 10 yıldır çalışmalarını sürdüren Lehrte Türk Veliler Birliği ve 105 yıllık geçmişe sahip SV 06 Lehrte futbol kulubü, son beş yıldır Anneler Günü'nde Lehrte’de bulunan üç ayrı huzurevine giderek, buradaki kadınların Anneler Günü'nü kutlayıp birer çiçek hediye ediyor.

Haberin Devamı

Lehrte Türk Veliler Birliği basın sözcüsü Müslüm İnce, dernek olarak veli ve öğrenci çalışmalarının yanı sıra farklı çalışmalar içinde de bulunduklarını ifade ederek, "Bunlardan biri de huzurevi ziyaretleri. Beş yıldan beri huzurevlerini ziyaret ederek Anneler Günü'nde huzurevinde kalan yaşlı insanları bir nebze de olsa sevindirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Huzurevi yöneticilerinden Heike Borck da beş yıldır yapılan bu ziyaretlerin çok anlamlı olduğunu söyleyerek, "Huzuruevindeki kadınlar Anneler Günü'ne birkaç gün kala 'Acaba bu sene yine gelecekler mi' diye bize soruyorlar. Bu günü birkaç hafta yaşayıp, çiçekleri solana kadar yanlarından ayırmıyorlar" dedi. SV 06 Lehrte başkanı Ulf Meldau da, "Onların o sıcak bakışları, bir anlık da olsa mutluluklarını görmek bizleri de mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!