"Andersen transferi bitebilir"

Güncelleme Tarihi:

Andersen transferi bitebilir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 16:22

Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Kemal Dinçer özel açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

basketfaul'ün özel haberine göre, Avustralyalı oyuncu ve kulübü Siena ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirten Dinçer, "Bir aksilik olmazsa Andersen'i alarak yabancı transferini şimdilik tamamlayacağız. Zaten Türkiye Ligi için hakkımızı doldurmuş olacağız. Ancak hazırlık maçlarını oynadıktan sonra eksiklerimize bakarak, Euroleague için bir yabancı daha alabiliriz. 5 numarada sıkıntımız yok ama 4 numara için ihtiyacımız olabilir" dedi.

HAZIRLIKLAR TOPUK YAYLASINDA

Kemal Dinçer yabancı oyuncuların 15 Ağustos'ta Türkiye'de olacağını ve sezonu 20 Ağustos'ta açacaklarını bildirdi. Milli Takımlarda yer alan antrenör ve oyuncularıjn dışında takımın Topuk Yaylası'nda Fenerbahçe'ye ait tesislerde 10 gün kamp yapacağını açıklayan Dinçer, hazırlık maç programını da şöyle açıkladı:

Haberin Devamı

"9 Eylül'de İtalya'da Roma ile karşılaştıktan sonra Siena ile 2 maç yapacağız. 14 ve 15 Eylül'de Sardunya'da CSKA ve Olympiacos ile karşılaşacağız. Ayın 15'inde kiraladığımız özel uçakla, CSKA ile birlikte maçtan sonra İstanbul'a gelecek ve 16 Eylül'de CSKA ile Mirsad Türkcan'ın jübile maçına çıkacağız. 21-23 Eylül tarihlerinde de Ankara'daki turnuvaya katılacağız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!