Amber Rose sayesinde ünlü olmuş!

Güncelleme Tarihi:

Amber Rose sayesinde ünlü olmuş
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2015 11:57

Kendini “Kalça enjeksiyonlarının Michelangelo’su” olarak tanımlayan ve kalçalarına kalitesiz silikon enjekte ettiği İngiliz dansçı Claudia Aderotimi’nin (20) hayatını kaybetmesine neden olan Padge-Victoria Windslowe, çıkartıldığı mahkemede “Geçmişte Kanye West’in eski sevgilisi ünlü model Amber Rose’un kalçalarına silikon enjekte ettiğini ve onun yaptığı reklam sayeside piyasada ün kazandığını” açıkladı.

Haberin Devamı

45 yaşındaki Padge-Victoria Windslowe ifadesinde 31 yaşındaki Rose’un Aderotimi’nin ölümünün iki gün öncesine kadar kalçasını şekillendirmek için onun silikon enjeksiyonlarından yararlandığını söyledi ve “ Modelin zamanla ün kazanan kalçaları sayesinde bir çok yeni müşteri elde ettiğini” belirtti ve “Amber benim için yürüyen bir reklam panosuydu” dedi..

Windslowe, tutuklanmadan önce ünlü şarkıcı Nicki Minaj ile “Kalçasında ufak bir düzeltme yapmak için” görüşmelerde olduğunu ancak bu işlemi gerçekleştirme fırsatı bulamadığını da söyledi.

Savcılığın “Neden ünlü isimler ünlü bir cerraha gitmek yerine senin hizmetlerinden yararlanmayı tercih etsin?” diye sorması üzerine Windslowe “Çünkü bu işi benden daha iyi yapabilen hiç kimse yok ve bunu ukalalık olsun diye söylemiyorum” dedi.

Mahkemede, Trans bir kadın olan Windslowe’un 20 yıldır bir çok farklı isim altında yasadışı kozmetik ameliyatlar gerçekleştirdiği ve yüzlerce kadının hayatını riske attığı açıklandı.

Windslowe’un uzun süre kadın, erkek ve trans escortların çalıştığı bir fuhuş servisini de yönettiği belirtildi. Kadının ilk olarak cinsiyet değiştirme ameliyatını gerçekleştiren Güney Amerikalı bir doktor tarafından silikon enjeksiyonları konusunda eğtildiği ve daha sonra ABD ve Tayland’da da bu konuda gayriresmi şekilde eğitim aldığı belirtildi.

Windslowe her enjeksiyon seansı için müşterilerinden 1000 ila 2000 dolar ücret talep ettiğini ve bu enjeksiyonları bir çok kez kendi kalçalarına da yaptığını belirtti.

Aderotimi’nin kalçasına enjekte edilen silikonun bir damara denk geldiğini ve buradan kalbine ulaşarak genç dansçının hayatını kaybetmesine neden olduğunu söyleyen savcılık, “Kara Madam” adıyla da anılan Windslow’un kalça enjeksiyonlarında kullandığı silikonun da “endüstriyel tip” olduğunu ve hizmetlerinden yararlanan kişiler için büyük risk oluşturduğunu söyledi.

Dava devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!