Altın Victoria ödülü DB’ye

Güncelleme Tarihi:

Altın Victoria ödülü DB’ye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 15:15

Almanya’dayaşayangöçmenlerinuyumunakatkısının yanısıra kin ve şiddetekarşı sürdürdüğükampanya AlmanDemiryolları’na(DB) ödül getirdi.

Haberin Devamı

ALMANYA Uyum Vakfı, bu yılki ‘Uyum İçin Altın Victoria’ ödülünün DB Yönetim Kurulu Başkanı Rüdiger Grube’ye verilmesini kararlaştırdı.

Federal Hükümetin Göç ve Uyumdan Sorumlu Devlet Bakanı Maria Böhmer, Doğan Media International Genel Müdürü Sevda Boduroğlu, Bild Genel Yayın Yönetmeni Kai Diekmann, Vakfın Sözcüsü Wolfgang Fürster, Sosyal Medya uzmanı İbrahim Evsan, Bayern Münih’in Başkanı Uli Hoeness, işletme danışmanı Thomas Gauly ve DDB menajeri Tonio Kröger’den oluşan jüri, ‘Demir Yollarında meslek eğitimi yapanlar kin ve şiddete karşı’ projesini ‘Uyum İçin Altın Victoria’ ödülüne layık gördü.

Alman Dergi Yayımcıları Birliği’nin (VDZ) girişimiyle 2008 yılında kurulan Almanya Uyum Vakfı, aynı zamanda ‘Off Road Kids Stiftung’ (Sokak Çocukları Vakfı) ile ‘Stiftung Lesen’e de (Okuma Vakfı) ödül verilmesini kararlaştırdı.

ÖDÜLLER 8 KASIM’DA
Daha önceki yıllarda Bertelsmann Vakfı’nın Başkanı Liz Mohn, bebek maması üreticisi Dietmar Hopp, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Alman Posta İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Rene Obermann da, uyum ödülü almışlardı.

Ödüller 8 Kasım akşamı Berlin’de verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!