Alt yapı emin ellerde

Güncelleme Tarihi:

Alt yapı emin ellerde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 12:47

A takım teknik kadrosundan sonra altyapıda görev yapacak antrenörler belirlendi.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Bent Ahlat'ın da katılımıyla tesislerde düzenlenen törende, Osman Zingi, Necati Erkmen, Berfeti Tufaner, Hasan Vural, Erdoğan Erol, Cengiz Paça, Sadık İşcanoğlu, Fuat Akyüz, Yücel Koçak, Sümer Alvurdu, Volkan Arat, İrfan Şener, Erkan Babür, Şükrü Arslan ve Mustafa Eskirecepoğlu, kendilerini Ankaragücü'ne bağlayan imzayı attı.

Bent Ahlat, atılan imzalarla Ankaragücü altyapısının “emin ellerde” olduğunu belirterek, “Her hocamız bizim için ayrı birer değerdir” dedi.

Türkiye'nin en genç kadrolarından birine sahip olduklarının altını çizen Ahlat, “Tüm hocalarımızla uyum içinde çalışacağız. Ankaragücü'nün yönetimi, teknik kadrosu, altyapı sorumluları ve futbolcuları Ankaragücülü'dür. Çok daha iyi günler bizi bekliyor” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik çağrısı

Birkaç gün içinde İstanbul'a giderek Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, kulüpten alacağı olan futbolcular ve avukatlarıyla görüşmeler yapacaklarını bildiren Ahlat, “Transfer yasağını kaldırarak, taraftarlarımıza bayram öncesinde bir müjde vermek istiyoruz. Eğer bayram öncesine yetişmezse bile Ankaragücü yeni sezona transfer yasağı olmadan girecek” dedi.

Ankara'nın ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri ve taraftarların bütünleşmesi gerektiğini ifade eden Ahlat, sözlerine şöyle devam etti:
“Bizim geçmişle kavgamız yok. Sadece kentin ileri gelenlerinin yanımızda olduğunu bilmek istiyoruz. Sayın Valimizin, Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının yanımızda olmasını diliyoruz. Birlik ve beraberlik adına bu fotoğrafı herkese göstermeliyiz. Biz kimseden bize ayrıcalık yapsın ya da bize para versin istemiyoruz, sadece yanımızda olduklarını görmek istiyoruz. Sayın Valimiz, bizleri aynı çatı altında bir araya getirmelidir, kendisinin görevlerinden biri de budur. Ankaragücü'nün sorunları vardır ve biran önce çözüme kavuşturulmalıdır. Örneğin stat konusunda bir belirsizlik var. Şartlar ne olursa olsun, Ankaragücü maçlarını 19 Mayıs Stadı'nda oynayacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!