Almanya Kupası'nda erken final

Güncelleme Tarihi:

Almanya Kupasında erken final
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2012 15:28

Almanya Kupası'nda çeyrek finale kalan takımlar belirlendi. Çarşamba günü oynanan maçlardan sonra yapılan kura çekiminde Bayern Münih-Borussia Dortmund, Mainz-Freiburg, Offenbach-Wolfsburg, Stuttgart-Bochum eşleşti.

Haberin Devamı

Almanya Kupası'nda çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu. Salı günü çeyrek finale yükselen Bayern Münih, Kickers Offenbach, Bochum ve Mainz'dan sonra önceki dün de rakiplerini geçen Borussia Dortmund, Wolfsburg, Stuttgart ve Bochum son sekize adını yazdırdılar.

Borussia Dortmund evinde Hannover'e gol yağdırıp 5-1'lik skorla çeyrek finale yükseldi. 2 Lig takımları mücadelesinde 1860 Münih'i 3-0 yenen Bochum ile Köln karşısında 2-1 galip gelen Stuttgart çeyrek finale yükselen takımlar oldular. Sahasında Bayer Leverkusen karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Wolfsburg sevinen taraf oldu.

Schalke ve Bayern Münih formalarını giyen Alman Milli Takımı'nın eski futbolcularından Olaf Thon'un çektiği kurada ise Bayern Münih-Borussia Dortmund, Mainz-Freiburg, Offenbach-Wolfsburg, Stuttgart-Bochum eşleşti. Çeyrek final karşılaşmaları 26-27 Şubat'ta oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!