Almanya İsviçre ile oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya İsviçre ile oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 12:19

Avrupa şampiyonasına hazırlanan Almanya, Basel'de 26 Mayıs Cumartesi günü İsviçre ile karşılaşacak. Almanya'da Mesut Özil ile birlikte orta sahada EURO 2012 kadrosuna girme mücadelesi veren İlkay Gündoğan, İsviçre'de ise Gökhan İnler, Eren Derdiyok ile Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Ziegler forma giyecek.

Haberin Devamı

Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Almanya İsviçre ile Basel'de 26 Mayıs Cumartesi özel bir karşılaşma yapacak.

Ukrayna ve Polonya'nın ev sahipliğinde 8 Haziran'da başlayacak olan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası için kamp çalışmalarını sürdüren Jogi Löw'ün Panzerleri, Ottmar Hitzfeld'in çalıştırdığı İsviçre ile karşılaşacak.

Almanya'da Mesut Özil ile birlikte orta sahada EURO 2012 kadrosuna girme mücadelesi veren İlkay Gündoğan, İsviçre'de ise Gökhan İnler, Eren Derdiyok ile Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Ziegler forma giyecek. 11 Ekim 2011 tarihihnde Belçika'yı 3-1 yendikleri karşılaşmada son 15 dakika ilk kez Panzerlerin formasını giyen İlkay Gündoğan "İsviçre karşısında şansımı kullanıp Almanya'nın EURO 2012 kadrosunda kalıcı olacağım" dedi. Panzerlerin 857 milli maçı Almanya'nın tarihinde 857. milli kaç olacak olan karşılaşmada Almanya Teknim Direktörü Joachim Löw, karşılaşmada forma şansı vereceği futbolcuları dikkatle izleyip 27 kişilik kadroyu 23 kişiye düşürecek.

29 Mayıs'ta açıklanacak olan 23 kişilik kadroya girmik için İlkay Gündoğan ile birlikte Lars ve Swen Bender ikizleri mücadele ederken Hannover kalecisi Ron-Robert Zieler ile Mönchengladbach kalecisi Marc-Andre Ter Stegen arasından birisi kadrodan çıkacak. 23 yaşındaki Mesut Özil Almanya formasıyla 32. A milli maçına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!