Almanlar İngilizlerle kapışıyor

Güncelleme Tarihi:

Almanlar İngilizlerle kapışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 13:28

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden üç Alman takımı da İngiliz kulüpleriyle bir üst tur için mücadele edecek. Çarşamba akşamı ilk sınavı Dortmund Tottenham'a karşı veriyor. Dortmund'da kilit futbolcu Reus forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları start alıyor. 2019 yılının ilk Devler Ligi maçları yarın akşam oynanacak. Çeyrek finale yükselme ilk maçlarının ikisi salı, ikisi de çarşamba akşamı oynanacak. Yarın akşamın en önemli maçında Fransa temsilcisi Paris St. German İngiliz ekibi Manchester United ile deplasmanda karşılaşıyor. İtalyan temsilcisi Roma ise Portekiz takımı Porto'yu konuk ediyor. İki karşılaşmanın da başlama saati 21.00.

İLK DÜELLO ÇARŞAMBA'YA
Bu sezon gruplardan üç Alman takımı çıkmayı başarmıştı. Dormund, B. Münih ve Schalke gruplarında birinci ve ikinci olarak bir üst tura çıkmıştı. Ancak çekilen kuralar sonunda üç Alman takımı da güçlü İngiliz temsilcileriyle eşleşmişti. İngiliz ve Alman kulüplerinin kapışmasında ilk sınavı çarşamba akşamı Dortmund Tottenham'a karşı verecek. İngiltere'de oynanacak çeyrek finale yükselme maçının ilkinde Dortmund en önemli silahı ve kaptanı Reus'tan yoksun sahaya çıkacak. Hafta içi oynanan Almanya Kupası maçında sakatlanan Reus, kadroda yer almayacak. Tottenham'da ise Dele Alli çarşamba akşam oynanacak maçta forma giyemeyecek. Karşılaşmanın başlama saati 21.00. Çarşamba akşamı bir diğer maçta Hollanda temsilcisi Real Madrid'i konuk ediyor. Mücadelenin başlama saati 21.00.

Haberin Devamı

Almanlar İngilizlerle kapışıyor

MÜLLER OLMAYACAK
Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final ilk maçların dördü ise haftaya salı ve çarşamba akşamı oynanacak. Jürgen Klopp'un çalıştırdığı İngiliz temsilcisi Liverpool B. Münih'i konuk edecek. Liverpool bu maç için kampa girecek. Klopp cumartesi oynanacak lig maçından sonra takımı İspanya'ya götürecek. B. Münih Liverpool maçına en önemli silahlarından Thomas Müller'den yoksun sahaya çıkacak. Müller kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. 20 Şubat Çarşamba akşamı ise Schalke İngilizlerin güçlü takımı Manchester City'i konuk ediyor. İlkay Gündoğan ve Sane'nin forma giydiği M. City'i Schalke'yi çok iyi tanıyan Pep Guardiola çalıştırıyor.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI

12 Şubat 2019 Salı, 21.00
M. United - Paris SG
Roma - Porto

13 Şubat 2019 Çarşamba 21.00
Ajax - R. Madrid
Tottenham - Dortmund

19 Şubat 2019 Salı 21.00
Liverpool - B. Münih
Lyon - Barcelona

20 Şubat 2019 Çarşamba 21.00
Schalke - M. City
A. Madrid - Juventus

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!