Alman Noel Baba'ya fahri hemşerilik beratı

Güncelleme Tarihi:

Alman Noel Babaya fahri hemşerilik beratı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 12:13

Antalya’nın Demre İlçesi’ni 15 yıldır araklıksız olarak ziyaret eden, 29 yıldır Almanya’da Noel Baba misyonunu yürüten Wolfgang Kimming Liebe’ye, Demre belediye meclisi ’Fahri Hemşerilik Beratı’ verdi.

Haberin Devamı

Alman Noel Baba Wolfgang Kimming Liebe’ye Fahri Hemşerilik Beratı, Demre Belediyesi’nde düzenlenen törenle verildi.

"BİZDEN BİRİ OLDU"
Törene, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Süleyman Topçu, “Wolfgang Kimming Liebe 15 yıldır Demre’ye geliyor. Göğsünde taşıdığı Türk bayrağıyla dünyanın her yerinde Türkiye’nin ve Demre’nin tanıtımını yapıyor. Onun yaptığı tanıtımla Noel Baba denince Türkiye ve Demre akla geliyor. Tüm Demreliler, onu bağrına basıyor. Artık bizden biri oldu. İlçemizin tanıtımına yaptığı katkılar nedeniyle, kendisini Demre’nin fahri hemşerisi ilan ediyorum. Bundan sonra artık kendisi Demreli” dedi.

Alman Noel Babaya fahri hemşerilik beratı

Haberin Devamı

'DEMRE'YE GÖMÜLMEK İSTİYORUM'
Alman Noel Baba Wolfgang Kimming Liebe ise fahri hemşerilik beratının kendisine daha fazla sorumluluk yüklediğini aktarırken, “3 Aralık’ta Papa’ya, 6 Aralık’ta Alman Başbakanı Merkel’e bu belgeyle gideceğim. Demre’yi onlara da anlatacağım. Ama madem ben artık Demreli’yim. Ölünce Demre’ye gömülmek istiyorum. Bu izni bana verin” diye konuştu.

Belediye Başkanı Topçu ise Liebe’nin isteğini yerine getirme sözü verdi.


Alman Noel Babaya fahri hemşerilik beratı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!