Alice’den kötü haber geldi

Güncelleme Tarihi:

Alice’den kötü haber geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 10:59

Yaklaşık bir ay önce İngiltere’nin başkenti Londra’daki evinin yakınlarında ortadan kaybolan 14 yaşındaki Alice Gross’un cesedi bulundu.

Haberin Devamı

Scotland Yard, ordunun da desteği ile yaklaşık 200 görevli tarafından gerçekleştirilen kapsamlı aramalar sonucunda Brent nehri yatağında bulunan cesedin Alice’e ait olduğunun resmen doğrulanmadığını belirttiyse de genç kızın ailesinin keşiften haberdar edildiğini ve “ Alice Gross’un kaybolması ile ilgili soruşturmanın resmen bir cinayet soruşturmasına dönüştürüldüğünü” söyledi. Keşfi gerçekleştiren dedektifler katilin cesedi saklamak için “büyük bir çaba gösterdiğini” tespit ettiklerini açıkladı.


BAŞ ŞÜPHELİ CİNAYETTEN SABIKALI

İngiliz polisi Gross cinayeti ile ilgili baş şüphelinin Alice’in ortadan kaybolduğu noktada Mobese kameraları tarafından bisiklete binerken görüntülenen 41 yaşındaki Letonya göçmeni inşaat işçisi Arvis Zalkalns olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Genç kızın ortadan kaybolmasından 6 gün sonra kayıplara karışan ve o tarihten beri ne kredi kartlarını ne de cep telefonunu hiç kullanmayan Zalkalns’ın 17 yıl önce Letonya’da eşini öldürdüğü açıklandı.

İnşaat işçisinin 22 yaşındaki ilk karısını bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini gömdüğü, ancak polisi karısının evden kaçtığına inandırmayı başardığı belirtildi.

Yetkililer, Letonya polisinin sonunda Zalkalns’i tutuklamayı başardığını ve adamın cinayet suçlaması ile 7 yıl hapis yattığını da açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!