Al-Dersim 2008'i mutlu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Al-Dersim 2008i mutlu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2008 14:16

Berlin Landesliga temsilcimiz Al-Dersimspor başarılı geçirdiği 2008 yılını düzenlediği muhteşem bir eğlence gecesiyle mutlu kapattı. Sezonun ilk yarısında ligde oynadığı 14 maçın yedisinde galip gelen, dördünde rakipleriyle berabere kalan, üç maçta da mağlup olan ve topladığı 25 puanla Landesliga’da beşinci sıraya yerleyşen Al-Dersimspor’un yıl sonu eğlencesine yaklaşı 800 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Aralarında Berlin Eyalet Parlamento milletvekillerinden SPD’li Dilek Kolat, Yeşiller milletvekili Özcan Mutlu, Almanya Türk Toplumu Başkanı Kenan Kolat, Türk Alman İşadamları Birliği TDU Başkanı Remzi Kaplan ve tüm Türk futbol kulüp başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yıl sonu eğlencesinde davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

Berlinli sanatçılardan Gültekin Mutlu, Taner Özdemir, Grup Yabanel ve Cano İsmali davul zurna ikilisi eşliğinde muhteşem bir gece yaşayan davetliler zengin tombala çekilişi ile de Al-Dersimspor'a maddi katkıda bulundular. Fenerbahçeli Alex ile Galatasaraylı Ümit Karan'ın formaları yapılan açık artırma ile sahiplerini bulurken, Al-Dersimspor'a yıllardır maddi ve manevi destek veren işadamları, gazeteciler, eski başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yeşiller milletvekili Özcan Mutlu’ya da teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı


2008 yılında Berlin Büyükelçiliği Atatürk Kupası Almanya Şampiyonu olan Al-Dersimspor'un dillere destan yıl sonu eğlencesinde birer konuşma yapan Başkan Hüseyin Karaduman ile yardımcısı Battal Akdağ, kulübe katkıları olan, hizmeti geçen tüm üyelere ve taraftarlara teşekkür ettiler. Berlin Anadolu Alevi Kültür Merkezi Halk Dansları Topluluğu’ nun sunduğu birbirinden güzel halk oyunları ile sıla hasreti gidiren davetliler, geceye Türkiy’den misafir olarak katılan ünlü sanatçılardan Seyfi Doğanay ve Latif Doğan’ın güzel türküleriyle geç saatlere kadar eğlenerek coştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!