Adolf Hitler'in soyu tükeniyor!

Güncelleme Tarihi:

Adolf Hitlerin soyu tükeniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 09:34

Adolf Hitler’in ABD’nin New York kentinde yaşayan yeğenlerinin asla çocuk yapmama kararıyla soylarını tükettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bild gazetesinin haberine göre, New York'da Hitler'in yeğeni William Patrick Hitler (1911-1987) tarafından kaleme alınan bir günlük bulundu. William Patrick, Hitler'in babası Alois'in ikinci evliliğinden dünyaya gelen torunlarından biri.

'EN ALÇAK AKRABA'
Long İsland'daki evin çatı katında ortaya çıkan bu günlüğün, 1935 tarihine ait olduğu belirtildi. Gizli nitelendirilen yazılar, Hitler'in akrabaların uzun süre kimliklerini gizleyip başka bir isim ile yaşamak için çabaladıklarını ortaya çıkardı. William Patrick yazılarında, Berlin'de geçirdiği süreye ve amcası ile olan zor ilişkiye değiniyor.


„Willy“ Hitler ismi ile çağrılan William Patrick Hitler, Liverpool'da doğup Londra'da muhasebeci olarak çalıştı. Amcası Hitler'den yararlanmayı ümit eden Willy, 1930 yılında Nasyonal Sosyalist Partisine katılamk üzere Berlin'e gider. Ancak Berlin'de umduğunu bulamayan yeğen, 5 Ocak 1935 tarihinde defterine şu notu düşer: "Hala bu korkunç yerde bulunmam benim suçum değil. Şu şehri ne zaman terk etmeye kalksam, karşıma kalmak için bir neden çıkıyor."

Haberin Devamı

Willy'nin annesi daha sonra "Amcası ile hiç anlaşamıyorlar" ifadesini not ederken Hitler'in kendisi Willy'yi "en alçak akrabası" olarak tanımlar.

"HİTLERLER İLE TANIŞIN"
Almanya'yı terk edip İngiltere'ye dönen yeğen, 1939 yılında ABD'ye gider. İkinci Dünya Savaşı çıktığında ise Nasyonal Sosyalistleri lanetleyip ABD ordusuna katılır. Daha sonra ABD vatandaşlığı alan Willy Hitler, ismini değiştirir ve bundan böyle Stuart-Houston adını taşır.

Eşi Phyllis ile dört çocuk sahibi olan Willy, ismi Alex olan oğlunu sık sık „Adolf“ ismi ile çağırır. Bild, Alex'in babasına amcası hakkında soru sorduğunu, ancak babası tarafından "Bunları neden merak ediyorsun ki. Bilmesen de olur" sözleri ile terslendiğini belirtti.

„Meet the Hitlers“ (Hitlerler ile tanışın) adındaki yeni bir belgesel, Hitler ailesinin bilinmeyenlerini ele aldı.

ÇOCUK YAPMAMA KARARI
Alex ve kardeşleri Brian ile Louis'in, hiçbir zaman aile kurmadığı belirtilirken, dördüncü kardeş Howard'ın evlendiği, ancak çocuk yapamadan trafik kazasında can verdiği açıklandı.

Haberin Devamı

Böylece Adolf Hitler’in babası Alois’in 2. evliliğinden dünyaya gelen erkek kardeşi Alois Junior’un sürdürdüğü soy ağacı, Alexander, Brian ve Louis Stuart-Houston kardeşlerin çocuk yapmama kararı ile sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!