Adıyamanlı Kıral, Kanton Meclisi’ne aday

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanlı Kıral, Kanton Meclisi’ne aday
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2023 11:36

İsviçre’nin Cenevre kantonunda 2 Nisan’da yapılacak Kanton Meclisi seçimlerinde aday olan Türkiye kökenli Muhittin Kıral, “Amacım Kanton Meclisi’ne girerek din, dil, ırk ve renk ayırımı yapmadan herkese hizmet etmek” dedi.

Haberin Devamı

ÖZGÜRLÜK, sorumluluk, dayanışma, hak ve görev eşitliği, demokrasi ve federalizm ilkelerini savunan Cenevre Özgürlükçüler-Radikaller Partisi’nden (Les Liberaux-Radicaux Geneve) aday olan Muhittin Kıral, partisinin insanların özgür bir biçimde birlikte yaşamalarına çok değer verdiğinin altını çizdi. Adıyaman kökenli olan ve 30 yıldır İsviçre’de yaşayan 47 yaşındaki Muhittin Kıral, “18 yıldır bu partideyim. Halka daha iyi hizmet vermeyi ilke edinmiş partimin değerlerini tamamen benimsiyorum. Bu partinin görüş ve değerleri benimkilerle örtüşüyor. O nedenle de bu partideyim. Bu ülkede elimden geldiği kadar insanlara yardım etmek, özellikle de ihtiyaçları olan insanların sorunlarıyla ilgilenmek istiyorum. Bu nedenle de Kanton Meclisi’ne girmek için aday oldum. Toplumun her kesiminden destek bekliyorum” dedi.
Biri kız, diğeri erkek iki çocuk babası olan Muhittin Kıral, yeni nesillerin daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için partisindeki arkadaşlarıyla birlikte mücadele ettiklerini vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!