‘Adalet istiyorum’ diye bağırıp cinayet işledi

Güncelleme Tarihi:

‘Adalet istiyorum’ diye bağırıp cinayet işledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 10:11

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletine bağlı Ludwigshafen kentinde önceki gün meydan gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırının detayları belli olmaya başladı.

Haberin Devamı

AYRILDIĞI kız arkadaşının çocuklarını göstermemesi üzerine cinnet getiren 25 yaşındaki Somalili saldırganın, sokaktan geçen ve rastgele orada bulunan iki kişiye nasıl vahşet uyguladığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, 25 yaşındaki Somalili saldırgan saat 12.30 sıralarında ayrıldığı kız arkadaşının evine gitti. Kız arkadaşı ise eve girmesine izin vermedi. Bu sırada bağırmaya ve tehditler savurmaya başlayan saldırgan, yanındaki mutfak bıçağını tesadüfen oradan geçen 35 yaşındaki boyacı ustası Sascha K.’nın boğazına sapladı. Sacha K. kanlar içinde yer yığılırken, saldırgan kurbanın bir elini bileğinden kesti. Olaya şahit olan görgü tanıkları Somalili saldırganın “Çocuklarım için adalet istiyorum” diye bağırdığını anlattı.

‘Adalet istiyorum’ diye bağırıp cinayet işledi
ÇIRAK YARDIMA KOŞTU AMA...
O sırada ustasına yardım etmek isteyen 20 yaşındaki Jonas M., saldırganı engellemeye çalıştı. Ancak saldırgan genç çırağı da göğsünden defalarca bıçakladı. Genç çırak olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan daha sonra ilk kurbanın kestiği eli birinci katta oturan ayrıldığı kız arkadaşının balkonuna attı. Polisin siren seslerini duyan saldırgan kaçarak yaklaşık 500 metre uzaklıktaki temizlik ürünleri satan Rossmann adlı mağazaya girdi. Burada da bir kişiyi bıçakla ağır yaraladı. Olay yerine gelen polis, dur ihbarına uymayan saldırgana ateş ederek etiksiz hale getirdi.
Geçen yıl haziran ayında da Somalili Abdurahman J. Würzburg, şehir merkezinde üç kadını bıçakla öldürmüş ve dokuz kişiyi yaralamıştı. Abdurrahman J. yargılanarak psikiyatri koğuşunda gönderildi.
‘Adalet istiyorum’ diye bağırıp cinayet işledi

BAKMADAN GEÇME!