7 çocuklu Emir Ailesi seçim malzemesi oldu

Güncelleme Tarihi:

7 çocuklu Emir Ailesi seçim malzemesi oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2008 14:30

Bavyera Eyaleti'nde Bad Berneck kasabasında yaşayan 7 çocuklu Giresun'lu Emir ailesi, 25 yıl aradan sonra bölgede en kalabalık nüfusa sahip aile durumunda olması yaklaşan Bavyera seçimleri öncesinde SPD ve CSU'nun da seçim malzemesi oldu.

Haberin Devamı

Engin-Gönül Emir çiftinin 2.5 ay önce dünyaya gelen çocukları Hazar’a Almanya Cumhurbaşkanı Horst Köhler tebrik mesajı ile 500 Euro para göndermesi politikacıları da harekete geçirdi. SPD Bayreuth İl Teşkilat Başkanı Anette Kram ile CSU Bayreuth İl Teşkilat Başkanı Hartmut Kuschyk, Giresun’lu Engin Emir’i telefonla arıyarak, 7. çocuklarından dolayı tebrik ettiler.

Telefonlar geliyor

Türk aileye birer mektup gönderen SPD ve CSU’lu teşkilat başkanları, Emir ailesinin her türlü ihtiyacını karşılamak için hazır olduklarını, herhangi bir konuda sıkıntıya düştükleri anda teşkilatlarının yanlarında olacağını bildirdiler. Almanya Cumhurbaşkanı Horst Köhler’in tebrik kartı göndermesiyle siyasi partilerin harekete geçtiğini söyleyen Engin Emir, 'Çok çocuğumun olmasından dolayı zaman zaman komşularımla sorunlar yaşadım. Özellikle hiç çocuğu olmayan Alman ailelerin tepkisiyle karşı karşıya kaldım. Haberin yayınlanması ile hem politikacıların hem de kurumların bize sahip çıkmasından mutluluk duyuyorum' dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!