6 yıldır annesini arıyor

Güncelleme Tarihi:

6 yıldır annesini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2010 09:37

ALMANYA’NIN Hamburg kentinde yaşayan 36 yaşındaki Nurten Ekinci yaklaşık altı yıldır görmediğini 60 yaşındaki Emine Ekinci’yi arıyor.

Haberin Devamı

Augsburg doğumlu olan ve 2005 yılından bu tarafa Hamburg’da yaşadığını belirten Ekinci, son olarak 2004 yılında görüştüğü annesini çok merak ettiğini söyledi.

Son olarak yurtta gördü

Nurten Ekinci, “Benim 2004 yılında annemden bir kaç ay uzakta yaşamam gerekti. Bu süre sonrası oturduğumuz eve geldiğimde annemin taşınmış olduğunu evde başka bir ailenin oturduğunu gördüm. Bunun üzerine annemi aramaya başladım ve 2004 yılında Augsburg’a yakın bir kasabada yaşlılar yurdunda buldum. Annemle o zaman bir kaç saat sohbet ettik. Annem oldukça rahatsızdı. Ben bir ev kiralayıp annemi yanıma almak istedim ama olmadı. Daha sonra 2005 yılında Hamburg’a taşındım. Böylece annemin izini kaybettim. Annem 60 yaşında Balıkesirli. Annem 40 yıl boyunca Almanya’da ve çeşitli temizlik işlerinde çalıştı. Rahatsızlığından dolayı son dönemde çalışamıyordu. Annemin sağlık durumunu ve yaşantısını çok merak ediyorum. Sormadığım ve araştırmadığım yer kalmadı. İnsanlık adına annemi tanıyanların ve nerede olduğunu bilenlerin bana yardımcı olmalarını bekliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!