3 yaralı daha Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

3 yaralı daha Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 11:33

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısında yaralananlardan üçünü daha İsrail'den alan ambulans uçak, Türkiye'ye hareket etti.

Haberin Devamı

Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaralılar Uğur Süleyman Söylemez, Ahmet Aygan Bekar ve Mehmet Ali Zeybek'i taşıyan ambulans uçağın, bugün öğle saatlerinde Etimesgut Askeri Havaalanında olması bekleniyor.

Tedavileri Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılacak yaralılardan Söylemez ve Bekar'ın yoğun bakım ünitesine yatırılacağı belirtildi.

TEDAVİSİ DEVAM EDEN HASTALAR

Öte yandan 19 yaralının tedavisinin sürdüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, hastanede on sekizi Türk, biri İrlanda vatandaşı olmak üzere toplam on dokuz hastanın tedavi altında olduğunu duyurdu.

Hastalardan üçünün yoğun bakımda olduğunu ifade eden Doğan, diğer hastaların yataklı ünitede tedavi altında olduklarını bildirdi.

Doğan, bazı hastalara ortopedi, plastik cerrahi, genel cerrahi ve göğüs cerrahisi uzmanları tarafından müdahalede bulunulduğunu, yoğun bakımdaki hastaların durumunun ciddiyetini koruduğunu kaydetti.

Hastalara tıbbi ve psikolojik destek verildiğini anlatan Doğan, hastaların hem yakınlarının hem de kendilerinin kişisel ihtiyaçlarının temin edildiğini belirtti.
Doç. Dr. Metin Doğan, yaralıların durumlarının genel olarak iyiye gittiğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!