'3 Büyükler'i birbirine düşüren forvet

Güncelleme Tarihi:

3 Büyükleri birbirine düşüren forvet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2023 12:22

25 maçta 21 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Nürnberg'in 17 yaşındaki santrforu Can Yılmaz Uzun için Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Gelecek sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen ve şampiyonluk yarışı adına alternatifli kadrolara odaklanan üç büyükler, transferde karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın gündeminde olan ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un bizzat kulübüyle görüşmelerini yürüttüğü Can Yılmaz Uzun için Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girdi. Nürnberg'in U19 takımında futbol hayatını sürdüren ve özellikle bu sezon performansıyla büyük potansiyel taşıdığını gösteren 17 yaşındaki forveti kadroya katma yarışı var.

3 Büyükleri birbirine düşüren forvet
25 MAÇTA 21 GOL, 6 ASİST
Alman kulübünün U19 takımıyla 25 maçta 21 gol, 6 asist kaydeden, yüksek formuyla 3 kez de A Takım'da görevlendiren Can için sarı-kırmızılıların ardından hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın temaslara başladığı belirtildi.
3 Büyükleri birbirine düşüren forvet
CAN YILMAZ UZUN KİMDİR?
11 Kasım 2005 tarihinde Almanya'nın Regensburg şehrinde dünyaya gelen Can Yılmaz Uzun, 1.86 metre boyunda ve santrfor mevkiinde görev yapıyor. Futbola başladığı Nürnberg'de kariyerine devam eden genç yıldız adayı, milli takım tercihini ise Türkiye'den yana kullandı. U17'de 11 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Can, 6 gol kaydetti. U18'de ise iki defa sahaya çıktı.
3 Büyükleri birbirine düşüren forvet

BAKMADAN GEÇME!