2009 Avrupalı Türk'ün yılı olacak

Güncelleme Tarihi:

2009 Avrupalı Türkün yılı olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 17:14

Frankfurt'ta yaşayan astrolog Aylin Bulanık, Türkiye'nin yıldızının gelecek 4 yıl içinde yükseleceğini, Avrupalı Türkleri de şanslı günler beklediğini söyledi. 2009'da Avrupalı Türkler'in itibarının artacağına dikkat çeken falcı Bulanık, "Türkler arasında işsizlik oranı düşecek. Avrupalı Türkler'i şanslı günler bekliyor" dedi.

Haberin Devamı

Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan ünlü Türk astrolog Aylin Bulanık, Hürriyet okurları için 2009 falına baktı. Yıldız falı ile birlikte kart okuma falına bakan Bulanık, Türkiye'nin yıldızının gelecek 4 yıl içinde yükseleceğini ifade etti. Falcı Aylin, Avrupalı Türkleri de şanslı günlerin beklediğini söyledi. "2009 Avrupalı Türkler'in yılı olacak" diyen Aylin Bulanık, 2009 için Avrupalı Türkler'in yüreğine su serpen bilgiler verdi.

2009 Avrupa'da yaşayan Türklere neler getirecek?

- Geçtiğimiz yıllardaki paraya tapma gibi düşünceler artık yerini birbirine dostça yaklaşımlara bırakacak. Toplumlarda aile yaşamı değer kazanacak. Türkler arasında sosyal dayanışmalar daha da fazlaşacak. Türkleri çok şanslı günler bekliyor.

Almanya'da işsizlik?

- Maalesef yeni yılda işsizlik dahada fazlaşacak. Ekonomik kriz kendisini yaz sonlarına kadar hissettirecek. 2010 yılı ortalarında ancak ekonomik kriz bitecek. Fakat her kötülüğün iyi değerleride beraberinde getireceği için milli birliğin sağlanması yolunda çok büyük atılımlar yapılacak. Türkler'de ise işsizlik oranında aksine gerileme olacak.
Türk gençlerinin eğitim sorunu?

- Türk gençleri eğitime yönelecekler. Binlerce Türk genci yüksek okullarda başarılı bir grafik çizecekler. Gençlerimiz eğitimin ve özellikle meslek eğitiminin önemini bu yıl çok iyi kavrayacaklar. Ayrıca meslek eğitim yeri bulmada geçen yıllara göre buyıl daha çok şanslılar. Zira Türk gençlerinin hem çok yetenekli, hemde dahada çalışkan olduklarını anlayacak olan Alman işverenler meslek dallarında çırak olarak Türk gençlerine yönelecekler. 2009 yılında haksızlıklara karşı ayaklanmalar da ön plana çıkacak.
Hessen seçimleri?

- Hessen Eyaleti'inde 18 Ocak'ta yapılacak olan seçimlerinden Roland Koch galip çıkacak. Fakat oy oranı yetmeyeceği için hükümeti Hür Demokrat Parti (FDP) ile kuracak. Türk milletvekillerinden birisinin seçilme şansını görüyorum. Yıldız burcunda şansı yükselen birisi kesin kazanacak, ama diğerinin işi çok zor görülüyor. (Yazılmamak şartıyla ismini Hürriyet'e açıkladı).
Angela Merkel?

- Almanya Başbakanı Angela Merkel gelecek seçimlerden zaferle çıkap bir dönem daha Başbakanlık yapacak. Fakat burarada Hür Demokratlarla birlikte koalisyon gözüküyor. SPD'li Frank Walter Steinmeir'in ise hiç şansı yok. Ayrıca yıldızlarında da liderlik vasfı gözükmüyor.

Gelecekte Türk Başbakan gözüküyor mu?

- Gelecek 10 yılda böyle bir şey olmayacak. Türkler 2009 yılında daha çok iş ve ticaret hayatında başarılı olacaklar. Cem Özdemir'in yükselebileceği en büyük mertebeye yükseldiğini söyleyebilirim. Çünkü yükselen burcunda fazla ilerleme olmadığı gibi atılım yaptığı bazı işlerde başarısız olacak ve bu yüzden çok kritik alacak. Zon günler geçirecek, ama yıl sonuna doğru aşmasını bilecek.

Almanya'da futbolda kim şampiyon olacak?

- Hoffenheim, Bayern Münih'in önünden şampiyon olacak. Ligin yeni takımı sezonun ikinci yarısının ortalarına doğru küçük bir kriz yaşayacak. Bu krizi az kayıpla atlatıp şampiyonlukla kucaklaşacak.

Almanya'da Türk futbolcular?

- Futbolcularımızın içinden Mesut Özil'in 2009 yılında yıldızı iyice parlayacak. Çok başarılı olacak. Kısa bir dönem sakatlık tehlikesi gözüküyor, kendisine Mart ayında çok dikkat etmesi gerekiyor. Nisan ayından itibaren ise çok iyi futbolcu olduğunu tüm dünyaya gösterecek.Yıldızı iyice parlayacak. Sinirlerine hakim olması ise şart. 2010 yıyında ise yıldızı iyice yükselecek olan Mesut Özil hangi milli takım formasını giyecği tercihini ise çoktan vermiş. Bu takımda Almanya olarak falında gözüküyor

Altıntop ikizleri?

Bayern Münih'te Hamit Altıntop çok başarılı futbol gösterecek. Halil'de ikinci yarıda gol patlaması yapacak. Sezon sonuna doğru bunlardan birisinin takım değiştirmesi gündeme gelecek. Ve içlerinden birisi Avrupa'da çok daha iyi ünlü bir takıma transfer olacak.

Türkiye Avrupa Birliği'ne girecek mi, ne zaman?
- Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesi hayallerde kalacak, zira Avrupa Birliği'ne girmeden AB dağılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!