1860 Münih'in Berkant'ı var

Güncelleme Tarihi:

1860 Münihin Berkantı var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 00:23

Schalke uzatma devresinde bulduğu gollerle Hannover'i 2-= mağlup ederek 3. tura yükseldi. Berkant Göktan'ın bir gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmada 1860 Münih, Mainz'ı 2-0 yenerek kupa drışına itti. Hansa Rostock'un Kickers Offenbach'ı 6-0 yendiği karşılaşmada Zafer Yelen'de bir gol kaydetti.

Haberin Devamı

Almanya Federasyon Kupası 2. Tur müsabakasında Schalke evinde Hannover'i uzatma devrelerinde bulduğu gollerle geçti: 2-0. Halil Altıntop ve Mesut Özil'in sakatlıkları nedeniyle kadrora yer almadığı karşılaşmada 90 dakika boyunca taraflar gol kaydetemedi. Veltins Arena'daki 60 bin 224 seyirci 97. dakikada Schalke'nin Rafinha ile bulduğu golle sevindi: 1-0. Bu golde Daum'un antrenörlük döneminde bir maç Fenerbahçe kalesinde koruyan Hannover kalecisi Robert Enke'nin büyük hatası vardı. 119. dakikada Kuranyi haftalar sonra gol suskunluğuna son verip ikinci golü kaydetti: 2-0.
BERKANT KUPADADA GOLÜNÜ ATTI

Son haftalarda başarılı bir performans gösterek attığı ve attırdığı gollerle 1860 Münih'in zirveye yükselmesini sağlan Berkant Göktan, bu kez kupa maçındada golünü attı. 1860 Münih kendisi gibi ikinci ligde şampiyonluk mücadelesi veren Mainz'ı 2-0'lık skorla geçerken Berkant yine göz doldurdu. Berkant başarılı futbol gösterirken Di Salvo'nun 50. dakikada attığı golün pasınıda verdi. 14 bin 200 kişinin izlediği karşılaşmada 52. dakikada Mainz skoru eşitledi: 1-1. 88. dakikada Berkant yine sahneye çıktı, şık bir golle takımının 3. tura yükselmesini sağladı.
ZAFER YELEN DE GOL ATTI

Hansa Rostock'un Kickers Offenbach'ı 6-0 mağlup ederek 3. tura yükseldiği karşılaşmada haftalar sonra tekrar forma giyen Zafer Yelen beşinci golü kaydetti. Rostock'un diğer gollerini ise Kern(2), Beinlich, Rydlewicz ve Langen attı.
AACHEN SÜRPRİZİ

Almanla 2. Lig ekibi Aachen sahasında karşılaştığı 1. lig ekibi Bochum'u 3-2'lik skorla yenerek 3. tura yükseldi. 17 bin 838 seyircinin izlediği Tivoli Stadı'ındaki karşılaşmada Aachen'i zafere taşıyan golleri Milchraum, Pecka, Ebbers attı. Bochum'un gollerinden birisini Aachenli Ebbers kendi kalesine, diğerini ise Drsek attı. Karlsruhe kendi seyircisi önünde Wolfsburg'a 1-0 mağlup olarak kupaya 2. turda veda etti. Wolfsburg'un tek golü 45. dakikada Asghan Dejagah'tan geldi. Hoffenheim'de sahasında Greuther Fürth'ü 2-1'lik skorla geçti. Hoffenheim'in gollerini Eduardo ve Copado attı, Fürth'ün tek sayısı Kutulyac kaydetti.
HERTHA ŞOKTA: 2-0

Almanya 1. Ligi'nin güçlü ekibi Hertha berlin, amatör Wuppertal karşısında 2-0 yenilerek kupada saf dışı kaldı 75. dakikada Simunic7in kırmzı kart görmesiyle 10 kişi kalan Hertha karşısında Wuppertal 81. dakikada lintjens ile 86. dakikada Jerat ile iki gol buldu ve 3. tura yükselen taraf oldu. Werder Bremen Amatörleride 2. lig takımı St. Pauli'yi normal süresi ve uzatma devreleri 2-2 biten maç sonundaki penaltı atışlarında 4-2 yendi. St. Pauli'de Şahin kuru 2-2 yapan golü atarken, Wuppertal'ın Türk futbolcu Erdem bir penaltı atışını gole çevirip takımın 3. tura yükselmesinde önemli rol oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!