15 yaşındaki Alman turiste tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

15 yaşındaki Alman turiste tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 09:52

Alanya'da ailesi ile tatil yapan 15 yaşındaki bir Alman kızın Türk masör tarafından tecavüze uğradığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Alanya'da dört yıldızlı bir otelde tatil yapan Bayveralı ailenin 15 yaşındaki kızı, otelin 30 yaşındaki masörü Bilal tarafından tecavüze uğradığı ileri sürüldü.

SERBEST BIRAKILDI
Ailenin ifadesine göre kız, masaj için gittiği kabinden ağlayarak çıktı. Olanları anne ve babasına anlatan kız, hastanede muayene olduktan sonra polise 90 dakika boyunca ifade verdi. Göz altına alınan Bilal ismindeki masör ise kızın rızası olduğunu ifade ederek kendini savundu ve serbest bırakıldı.

Serbest bırakılmasını dehşet verici olarak nitelendiren baba, polis tarafından ciddi alınmadığını belirterek şikayetçi oldu.

OTELDEN DESTEK
Aileyi destekleyen otelin avukatı Murtaza Fidai da, polisin bu kararını eleştirdi ve Bilal'e ev yasağı uyguladıklarını belirtti.

"HEP AĞLIYOR"
Tatillerini başka bir otele geçerek sürdürmeye karar veren anne ve babanın, kızlarını teselli etmek için çabalıdığı belirtildi. Bild gazetesine konuşan anne, "kızım sabah uyanır uyanmaz ağlamaya başlıyor, havuz veya denize gittiğimizde ise odasından çıkmak istemiyor. Çok sessizleşti, bu da beni korkutuyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!