120 milyon Euro'ya Bayern Münihli oldu

Güncelleme Tarihi:

120 milyon Euroya Bayern Münihli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2023 19:40

Bayern Münih’in, bonservisi için 100 milyon Euro’su garanti, 20 milyon Euro’su bonus olmak üzere toplam 120 milyon Euro ödemeyi taahhüt ettiği Harry Kane, kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA şampiyonu Bayern Münih, uzun süredir uğraş verdiği Harry Kane transferinde mutlu sona ulaştı. Alman ekibi, İngiliz golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Alman basınında yer alan haberlere göre Bayern, Kane için Tottenham Hotspur’a 100 milyon Euro bonservis bedeli verecek. Kane’in performansına göre Tottenham 20 milyon Euro daha alabilecek.
Bu rakam, Bayern Münih’in bir futbolcu için ödediği en yüksek bonservis bedeli olarak tarihe geçti. Alman ekibinin önceki rekoru, 80 milyon Euro ile Lucas Hernandez transferindeydi. Kane’e verilen bedel ayrıca bu yaz Avrupa’da ödenen en yüksek üçüncü rakam oldu.

KANE’DEN MUTLUSU YOK
Bayern Münih’in dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Harry Kane, “Bayern’in bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bayern dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Kariyerim boyunca rekabet etmek ve kendimi en üst düzeyde kanıtlamak istediğimi söylemiştim. Burada olmak çok iyi hissettiriyor” diye konuştu.

120 milyon Euroya Bayern Münihli oldu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!