10 Kasım’a özel beste

Güncelleme Tarihi:

10 Kasım’a özel beste
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 11:40

ALMANYA’nın Köln kentinde yaşayan ünlü orkestra şefi ve komponist Betin Güneş, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile NRW’de sahne alacak.

Haberin Devamı

Güneş yönetiminde üç konser verecek orkestra, 5 Kasım’da Aachen Eurogress, 8 Kasım’da Bonn Beethovenhalle ve 10 Kasım tarihinde de Köln Komed’de sahne alacak.

Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle Köln Başkonsolosluğu’nun himayesi altında düzenlenecek konserler serisinde Anne-Sophie Dauenhauer de solist olarak sahne alacak. Orkestra klasik müzik tutkunlarına Rossini, Beethoven, Dvorak’ın yanı sıra Ulvi Cemal Erkin ve Betin Güneş’den eserler sunarken, Köln’de son konserde Güneş’in 10 Kasım’a özel olarak yazdığı son bestesi ‘Atatürk yaşıyor’ ilk kez dinleyiciyle buluşacak.

Aachen ve Bonn konserleri için biletler internet üzerinden www.proticket.de/termine/ günes adresinden alınabilir. Köln Komed’deki 10 Kasım’a özel ve sınırlı sayıda izleyici imkanı bulunan son konserin biletlerine ise, management@ betingunes.de adresine e-mail gönderilerek ya da 0172-2329929 numaralı telefon üzerinden ulaşılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!