AÜ'den girişimcilik alanında bir adım daha

Güncelleme Tarihi:

AÜden girişimcilik alanında bir adım daha
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 11:50

AÜ'den girişimcilik alanında bir adım daha

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal girişimcilik projelerinin yarıştığı Hult-Prize'da AÜ'yü temsil edecek proje ekibini makamında kabul etti. 
AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya ve AÜ Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM) yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, Hult Prize Kampüs Direktörü olarak seçilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Rabia Ay, Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi Çağdaş Kızıl, Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Nilgün Akbulut Çoban ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Eğe Dunisa ile proje destek ekibinde yer alan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan öğretim görevlileri Onur Karaman, Anıl Şahin, Muhsin Yörük, Okay Işlak, Tenzil Aydemir Tekeli ve Kimya Mühendisi Ceren Karaman, yarışmaya katılacakları 'Yeni Nesil Enerji ve Çevre Dostu Biyobozunur Plastikler' projesiyle ilgili bilgi aktardı.
Dünyanın en etkili öğrenci platformu olan Hultprize'da Akdeniz Üniversitesi'ni temsil etmeye hak kazanmalarından dolayı proje ekibini tebrik eden Rektör Mustafa Ünal, Hult-Prize Ağı'ndan davet alan Türkiye'deki 26 üniversiteden biri olmak bizim için bir gurur kaynağı. AKGİM başta olmak üzere, üniversitemizin tüm birimleriyle girişimcilik alanındaki faaliyetlere özel önem veriyoruz. Bu konuda öğrencilerimizin de istek ve heyecanlı olduklarını görmek bizi daha da mutlu ediyor. Dünyanın en iyi üniversiteleriyle 9-10 Mart'ta bölgesel finallerde Avustralya-Melbourne'de yarışacak olan proje ekibine şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!