Attention Please!

Güncelleme Tarihi:

Attention Please
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 09:52

İngilizce bilmeyen pilot, hostes ve teknisyenler aranıyor.

Haberin Devamı

İster deneyimli bir pilot olun, isterseniz sektöre yeni girmek isteyen bir aday, hostes veya yer teknisyeni... Dünya havacılık sektöründeki önemli gelişmeler, beraberinde havacılık emniyeti ve güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için dil konusunda da uluslararası kurallar ve standartlar getiriyor. Yeterli düzeyde İngilizce iletişim kurabilme becerisi ise bu standartların başında yer alıyor.

/images/100/0x0/55eab420f018fbb8f8915c3d

20. kuruluÅŸ yıldönümünü kutladığı bu yıl, dünyanın en prestijli yabancı dil eÄŸitim organizasyonlarından International House ile güçlerini birleÅŸtiren IH EFINST Ä°ngilizce Dil Okulları, SHGM'nin talep ettiÄŸi standartların tamamını en üst düzeyde karşılayan Havacılık Ä°ngilizcesi programlarıyla Ä°ngilizce sorununu tamamen ortadan kaldırmanızı saÄŸlıyor. 20 yıldan bu yana Ä°ÅŸ Ä°ngilizcesi, TOEFL Hazırlık Programları gibi alanlarda benzersiz baÅŸarılara imza atan IH EFINST, bu geleneÄŸi Havacılık Ä°ngilizcesi programlarında da devam ettiriyor.Â

Haberin Devamı

Havacılık İngilizcesi dil yeterliliği eğitim ve sınavları konusunda dünyanın tartışmasız lider kurumu EmeryRoberts ve Oxford Aviation Academy ile stratejik işbirliği yapan IH EFINST, ülkemizdeki ICAO sınavı hazırlığı alanında da en başarılı eğitim kurumu.

IH EFINST Level 4 Hazırlık Programı'nı tamamlayarak SHGM'de ICAO Level 4 Dil Yeterlilik Sınavı'na katılan pilotların %100'ü başarılı oldu. Pilotlarımızın birçoğu ise beklenen başarının da üzerinde Level 5 ve Level 6 seviyelerinde sonuçlar aldı.

Havacıların yoğun çalışma koşulları dikkate alınarak hazırlanan eğitim programı, modüler işleyişle, katılımcıların boş günleri esas alınarak planlanıyor ve sınıf ortamında gerçekleştiriliyor. Ayrıca, tüm katılımcılara ücretsiz olarak bir yıl boyunca internet üzerinden canlı konuşma sınıflarına katılabilme ayrıcalığı tanınıyor.

SHGM'nin uyguladığı sınavın standartları doğrultusunda IH EFINST tarafından oluşturulan deneme sınavı ile pilotlar, sınıfta aldıkları eğitimi pratik uygulama ile destekleme ve seviyelerini ölçme fırsatı buluyorlar.

Haberin Devamı

IH EFINST'in, Havacılık İngilizcesi ve ICAO Dil Yeterlilik Sınavına Hazırlık Programı'nda görev alan, ana dili İngilizce olan akademik personelinin tamamı, uluslararası geçerliliği bulunan İngilizce Eğitimci sertifikalarına ek olarak, Oxford Aviation Academy'nin kurs ve eğitmenlerinden sorumlu kardeş şirketi EmeryRoberts'ın sertifikalarına sahip.

IH EFINST havacılık sektöründe ICAO level 4 eğitimlerinin dışında Ekim ayından itibaren Uçak Kabin Personeli, Uçuş Teknisyenleri ve Uçuş Güvenlik Görevlileri'ne yönelik İngilizce dil yeterliliği sınav hazırlık eğitimlerine başladı. IH EFINST, Cambridge ESOL sınavlarının kendi öğrencileri için, kendi okullarında uygulanması konusunda da çözüm sunmaktadır.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için efdilokulu.com adresini ziyaret edebilir veya şubelerimizi arayabilirsiniz.

EFINST Levent: 0212 282 90 64-65
EFINST Suadiye: 0216 302 72 50
EFINST Florya: 0212 571 64 24

facebook.com/EFINST

twitter.com/EFINST

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!