astanede tedavi gören çocuklara tiyatro morali

Güncelleme Tarihi:

astanede tedavi gören çocuklara tiyatro morali
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 16:47

astanede tedavi gören çocuklara tiyatro morali

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)-

DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Onkoloji, Çocuk ve Kalp Hastaneleri'nde tedavi gören çocuk hastalara moral vermek amacıyla sahnelenen "Kırmızı Başlıklı Kız- Hansel ve Gratel" adlı tiyatro oyunu çocuk izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Kalp Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri, SSK Daire Başkanlığı ile Sur İlçesi Halk Eğitim Merkezi'nin ortak düzenledikleri tiyatro oyununu D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Velat Şen, SSK Daire Başkanı Abdullah Getiren, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak, Sur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gülsever, üniversite hastanelerinde tedavi gören hasta çocuklar ve aileleri izledi.

Sur Halk Eğitim Tiyatro gurubunun sahnelediği "Kırmızı Başlıklı Kız- Hansel ve Gretel" adlı oyununu izleyen hasta çocukların biran bile olsa mutlu oldukları gözlendi.

Etkinlikte ayrıca çocuklar için tiyatro ve dans gösterimi yapıldı. Tiyatro gurubunun gösterdiği performans salonda bulunan izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Gösteri sonunda pastaların kesildiği etkinlikte hasta çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!