ASKİ Genel Müdürlüğü, Mamak’ta muhtarlar ile istişare toplantısı düzenledi

Güncelleme Tarihi:

ASKİ Genel Müdürlüğü, Mamak’ta muhtarlar ile istişare toplantısı düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2018 12:23

ASKİ Genel Müdürlüğü, Mamak’ta muhtarlar ile istişare toplantısı düzenledi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) -  ANKARA Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Mamak’taki muhtarlar ile istişare toplantısı düzenlendi.
Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen toplantıya, ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr Cumali Kınacı, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdoğan, Su ve Kanalizasyon İşletme Başkanı Tarkan Cineviz, Mamak Belediyesi Başkanvekili Erdal Ak, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım, ASKİ Mamak Şube Müdürü Ercan Zengin, Mamak Belediyesi birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarların istek, öneri ve taleplerini dinleyen yetkililer, sık sık bir araya geleceklerinin altını çizerek, “İlçelerimizin sorunsuz alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
‘SİZLER GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ’
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım, muhtarların önemli görevler üstlendiklerini belirterek, “Muhtarlarımız mahallerimizdeki gözümüz kulağımız. Sizler sayesinde ilçemizde yapılması gerekenleri daha net görüyoruz. Gerek büyükşehir belediyemiz gerek ilçe belediyemiz olarak Mamak’ın sağlam alt yapıya kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.
ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı da, taleplerin yerine getirilmesi için çalışacaklarının altını çizerek, ”Ankara’nın tamamında çalışmalar yaparak alt yapı sorunlarını çözüyoruz. Sağlam alt yapı ile  sağlam gelecek inşa ediyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!