Aşırı hız can aldı

Güncelleme Tarihi:

Aşırı hız can aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2017 12:53

“Frene değil, kurala güven” uyarıları yapılmaya devam ederken, Yenimahalle’de önceki gece aşırı süratli bir otomobil kaza yaptı. Otomobilin taklalar attığı, motorunun fırladığı feci kazada iki kişi can verdi.

Haberin Devamı

Yenimahalle’ye bağlı Halil Sezai Erkut Caddesi’nde, önceki gece saat 01.00 sıralarında Erdoğan Ergüler(28) yönetimindeki 06 DM 4468 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaçlara çarptı.
Ağaçlardan birini devirerek yan yatan otomobilin motoru çarpışmanın şiddetiyle metrelerce uzağa fırlarken, hurdaya dönen aracın parçaları etrafa savruldu.
Feci kazada sürücü Erdoğan Ergüler ile otomobilde bulunan Gökhan Elma (28) ve Nuran Yıldırım araçta sıkıştı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Gökhan Elma’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan sürücü ise ambulansla hastaneye sevk edilirken yaşamını yitirdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesi sonrası sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılabilen Nuran Yıldırım’ın, yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

‘AŞIRI SÜRATLİYDİ’

Yürüyüş yaptığı sırada kazayı gören Melih Kültür, “Araç aşırı süratli geldi, yanımdan geçtikten sonra kaymaya başladı. Kaymasıyla ağaca girmesi bir oldu” dedi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin içinden çıkan alkollü içki şişeleri ise dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!