Araba çekilişi sorunları çözmez

Güncelleme Tarihi:

Araba çekilişi sorunları çözmez
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 15:08

ATO’nun, kentteki ticareti canlandırmak amacıyla başlattığı ‘Ankarayı Seviyorum’ kampanyasını eleştiren Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “Sadece araba çekilişi ile esnafın sorunları çözülmez” tweet’ini paylaştı.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Başkent’te ticareti canladırmak amacıyla, 29 Nisan’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı etkinlikle tanıtımını yaptığı ‘Ankarayı Seviyorum’ kampanyasına, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’den eleştiri geldi. Başkan Taşdelen, önceki gün Twitter hebasından, “43 araba çekilişi ile Ankara esnafının hem ekonomi hem terörden doğan sorunlarını çözeceğini sanan ATO’yu bu engin vizyonu için kutluyorum. Özellikle terör Kızılay, Bahçeli ve Tunalı’da esnafı bitirdi. Vergi ve prim ödemeleri ertelenmeli, düşük faizli esnaf kredisi bulunmalı. Esnafa doğrudan ekonomik destek verilmeli. ATO öncelikle bu esnafı ziyaret edip, gerçekleri görmeli” tweet’leri paylaşmıştı. Eleştirilerine dün de devam eden Taşdelen bu defa, “Sadece araba çekilişi ile esnafın sorunları çözülmez” şeklinde bir tweet daha attı. Öte yandan ATO, Taşdelen’in eleştirilerine yanıt vermeyeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

‘ANKARA’YI SEVİYORUM’  İLE 43 OTOMOBİL

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’in eleştirdiği ATO’nun, Başkent’te ticareti canladırmak üzere düzenlediği ‘Ankarayı Seviyorum’ adlı alışveriş kampanyası, 29 Nisan’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı bir etkinlikle tanıtılmıştı.
ATO Başkanı Salih Bezci, kampanyayla ilgili şunları söylemişti:
“ATO Meclisi bütçesinden Ankara’da ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla kullanmak üzere 3.5 milyon lira kaynak ayırdık ve ‘Ankara’yı Seviyorum’ adlı kampanyayı başlattık. Kampanyamız, 6 Mayıs’ta başlayıp 6 Haziran’da sona erecek.”
Kampanyaya göre 6 Mayıs ile 6 Haziran tarihleri arasında Ankara’da tek seferde en az 25 liralık kredi ya da banka kartı ile alışveriş yapan herkes çekiliş hakkı elde edecek. Kampanyanın bitiminde yapılacak çekiliş ile 3 kişiye Mercedes CLA ve 40 kişiye de Fiat Egea marka otomobillerden hediye edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!