Antalyaspor'un deplasman sorunu

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporun deplasman sorunu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 11:57

Antalyaspor'un deplasman sorunu

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor'un deplasmanla ilgili problemi olduğunu belirtti. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-0 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ligin bitimine 4 maç kala kırmızı beyazlılar, haftayı 36 puanla tamamladı. Bu sezon deplasman performansıyla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Antalyaspor'un, dış sahada oynadığı 15 maç 2 galibiyet, 3 beraberlik 10 mağlubiyetle sonuçlandı. Kırmızı beyazlılar 16 gol atıp, kalesinde 30 gol yediği deplasman maçlarında 9 puan topladı. Deplasmanda ligin ilk haftası Medipol Başakşehir'i 3-2, 8'inci haftasında Bursaspor'u 2-0 yendiği maçların dışında galibiyet alamayan Antalyaspor, ligin 13'üncü haftasında Galatasaray ile 3-3, 23'üncü hafta Medicana Sivasspor ile 0-0, 28'inci hafta Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, puan kazanarak dönmeyi hedefledikleri Osmanlıspor maçında takımın beklenen oyunu sergileyemediğini söyledi. Osmanlıspor'un maçta çok üstün oynadığına dikkati çeken Ceylan, "Gol yollarında tehlike yaratacak pozisyonlara giremedik. Bu sonuçla rakibimiz hak ettiği bir galibiyet elde etti. Büyük takımlara karşı alınan başarılı sonuçtan sonra belki de takımda rehavet oluştu. Bundan sonraki maçımıza en iyi şekilde hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak için takımımız elinden gelini yapacaktır" diye konuştu.

Antalyaspor'un deplasmanda aldığı kötü sonuçlara değinen Ceylan, şunları söyledi:

"Osmanlıspor ligin başarılı ekiplerinden biri. Süper Lig'in yeni ekibi olmasına rağmen iyi bir takım. Kolay bir rakiple oynamadık ama Antalyaspor'un deplasmanla ilgili problemi olduğu ortada. Bizim takım kurgumuz ikinci yarı itibareyle yeniden şekillenmeye başladı. Bunun neticisende oyuncuların psikolojik olarak daha tedbirli oynama isteğinden kaynaklı bu sorunu yaşıyor olabiliriz. Gol atamadığımız zaman da rakipten gol yediğimizde de sonucu lehimize çevirmekte zorlanıyoruz."



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!