Antalyasporlu El Kabir: Kendimize güveniyoruz

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporlu El Kabir: Kendimize güveniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 10:58

Antalyasporlu El Kabir: Kendimize güveniyoruz

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'a ara transfer döneminde gelen El Kabir "Sezonu, Avrupa kupalarına gidebileceğimiz sırada bitirmek istiyoruz. Bu nedenle her maç bir final havasında. Takım olarak kendimize güveniyoruz" dedi.

Antalyaspor'da ara transfer döneminde takıma transfer olan El Kabir, son haftalarda attığı goller ve asistleriyle dikkati çekti. Kırmızı beyazlı takımda hücumda etkili performans sergileyen El Kabir, "Şu an bulunduğumuz konum itibariyle her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Sezonu Avrupa kupalarına gidebileceğimiz sırada bitirmek istiyoruz. Bu nedenle her maç final havasında. Takım olarak kendimize güveniyoruz, kaliteli futbol oynuyoruz. Her maça final olarak bakıyorum ve takıma vereceğim daha çok şey var" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISIDIR"

Japonya'daki kariyerinin ardından Antalyaspor'a adapte olduğunu dile getiren El Kabir, takıma daha fazla katkı sağlamak için çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Gol ve asistleriyle takıma daha çok katkı sağlamak istediğini vurgulayan El Kabir, "Önemli olan takımıma daha çok katkı sağlamam. Önemli olan takımın başarısıdır. Bireysel olarak performansımı en üst düzeye çekmek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Her maç kendimi daha üst seviyeye çekiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!