Anneler Günü için şahane hediyeler

Güncelleme Tarihi:

Anneler Günü için şahane hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2010 13:45

Bunca Zaman En Lezzetli Yemekleri “O” Sana Hazırladı. Sıra sende! Lezzetli, ilginç, sevindirici süpriziniz bir tık ötede!

Haberin Devamı

Her Anneler Günü’nde ne alsak diye hepimizi bir telaş sarar. Hediye alacağımız kişi farklıdır, bambaşkadır çünkü. Ne alırsak alalım onun değeri ile asla ölçüşemez. Bu yüzden Anneler Günü’ne en güzel hediye, kocaman sarılmanızın yanı sıra ona kendi yemeklerinin farklılığını anımsatacak bir lezzet olmalı!

“Ama ne olmalı?” diye aklınızdan geçirdiğinizi biliyoruz.      

Onun için cennetin tüm çiçeklerini tek bir yerde topladık ve yenilesi tatlar haline getirdik. Anneniz bunları hem koklayacak hem afiyetle yiyecek. Çünkü Bonnyfood’un kek ve kurabiye çiçekleri; hijyenik, taze ve çok lezzetli. Bunu anneniz daha ilk ısırıkta anlayacak ve o günün en mutlu annesi olacak.

Bonnyfood’dan 10 kişiye ücretsiz hediye için tıklayın!

Bunca Bonnyfood güzelliği arasında karar vermekte zorlanırsanız sizin için birkaç önerimiz olacak.

Annenize onu ne kadar sevdiğinizi kendi kelimelerinizle anlatabileceğiniz pembe ve kırmızı kalplerle süslü, bitter çikolata ile kaplı kurabiyelerden bir buket! Evet yanlış okumadınız hem kurabiye, hem çikolata kaplı. Üstelik portakal ve tarçınla zenginleştirilmiş tadıyla çok lezzetli.

Annenize çiçek gibi güzel duygularınızı anlatmanın en özel ve güzel yolu... Aranjmanda yaklaşık 48-50 adet gül şeklinde brownie kek bulunmaktadır. Keklerin 12 adedi kahverengi, kalanların ise üst kısmı pembe renklidir. Pembe gül keklerle hazırlanmış bu özel sunumda direkt "Canım anneme" veya "Seni Seviyorum" vb. mesajınızı ona haykırabilirsiniz! Tamamı fındık, badem tozu ve kakaodan yapılmış inanılmaz bir lezzet.

Bonnyfood’un 10 kişiye ücretsiz hediyesi olan Kek Çiçeklerinden birini kazanmak için hemen tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!