Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

Güncelleme Tarihi:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 17:13

-''Dünyanın en büyük Tema Parkı olan ANKAPARK'ı ağustos ayına kadar tamamlayacağız'' -Eymir Gölü'nü ODTÜ'den alarak Çankaya'nın ve Ankaralının kullanımına sunacağız''

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Dünyanın en büyük Tema Parkı olan ANKAPARK'ı ağustos ayına kadar tamamlayacağız'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in AK Parti'nin Çankaya İlçe Kongresi'ne katıldığı ve burada bir konuşma yaptığı kaydedildi.

Abdi İpekçi Parkı ve Güvenpark'ı yeniden düzenleyeceklerini belirten Gökçek, İmrahor Vadisi'nde Ankara Boğazı Projesi'ni yapacaklarını, Turan Güneş Bulvar'ının genişletileceğini aktardı.

Dünyanın en büyük Tema Parkı olan ANKAPARK Projesi'nin ise 2015 yılının ağustos ayına kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Gökçek, ''Eymir Gölü'nü ODTÜ'den alarak Çankaya'nın ve Ankaralı'nın kullanımına sunacağız'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ankara'da 41 bin kişilik stadyum yapmayı da planladıklarını söyleyen Gökçek, bu projeyi hükümet ile el birliği içinde yapacaklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!