Anadolu basınının sorunları anlatılacak

Güncelleme Tarihi:

Anadolu basınının sorunları anlatılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 09:31

Anadolu basınının sorunları anlatılacak

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- ANADOLU basınının sorunlarının tartışılacağı, ‘İç Anadolu Yerel Medya Toplantısı’, Yozgat’ta düzenlenecek.

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti’nin işbirliği ile 09 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı , Türk basının duayen isimlerinin toplantıya konuşmacı olarak katılacağını belirterek, “Orta Anadolu basınının kalbi 09 Nisan’da, Yozgat’ta atacak. Çözüm bekleyen bütün sorunlarımızı değerli meslektaşlarımızla paylaşacağız. Galata Çamlık Otelde düzenlenecek toplantıya Türk basının duayen ismi Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen konuşmacı olarak katılacak” dedi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, yerel medya programına, çevre illerden de çok sayıda gazetecinin katılacağını sözlerine ekledi.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!