Tepecik’te 210 Robotik ameliyat

Güncelleme Tarihi:

Tepecik’te 210 Robotik ameliyat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 10:39

Tepecik’te 210 Robotik ameliyat

Haberin Devamı

İZMİR'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2015 yılından beri kullanılan Da Vinci Robotu ile 210 hastanın ameliyatı yapıldı.

Ameliyatlarda hastaya ve hekime önemli avantajlar sağlayan Da Vinci Robotu ile Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Kalp Damar Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi ve Çocuk Cerrahisi branşlarında olmak üzere prostat, rektuma ait hastalıklar, kadın hastalıkları, oral yolla yapılabilen larenks ve kalp damar cerrahisi ameliyatları gerçekleştirildi.

50’NCİ ÜROLOJİ AMELİYATINA PASTALI KUTLAMA

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde robotik cerrahi ile yapılan 50’nci üroloji ameliyatı Doç. Dr. Gökhan Koç ve ekibi tarafından pasta kesilerek kutlandı. Robotik cerrahi ile üroloji alanında 50 hastayı ekibi ile ameliyat eden Doç. Dr. Gökhan Koç "Robotik cerrahi teknolojisi ile ameliyatlar büyük kesiler yerine küçük deliklerle yapılıyor. Ameliyattan sonra kanama ve ağrı daha az oluyor, hastalar günlük aktivitelerine daha çabuk dönüyor ve hastanede kalış süresi kısalıyor. Ellinci hastamıza prostat ameliyatı yaptık ve hastamız sağlığına kavuştu" diye konuştu.

Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut ise "Bu alanda, öncülük yapan başta Gökhan Koç olmak üzere tüm ekibi tebrik ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!