Hamileyken de şık olunabileceğini kanıtlayan 5 farklı stil önerisi

1dk okuma

Hamilelerin en büyük sorunu kıyafetleri... İşte hem stil sahibi hem de bakımlı görünmenizi sağlayacak hamile stili önerileri...

Haberin Devamı

Hamilelik gibi özel bir dönemde şık ve bakımlı olmak artık zor değil. Özenli ve bakımlı bir görünüm yakalamak için hamilelikte de trendleri takip etmek ve bazı küçük moda sırlarını bilmek yeterli. Vücut hatlarına uygun bir görünüm yakalamak için basit ipuçlarını takip etmek ve bakımlı görünüme önem vermek gerekiyor. İşte hamilelikte sizi şık gösterecek stil önerileri:

1. Uzun elbiseler ve renk bloklarını bolca kullanın

Hamileler için dengeli bir görünüm yaratmak etkili bir stilin ipuçları arasında. Uzun ve uçuş uçuş elbiseler hem karın bölgesini ince gösterir hem de bedeni kamufle eder. Hamilelik döneminizde göğüs altından kesimli uzun elbiselerle rahatlık ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz. Bu tür elbiselerde renk blokajları kullanmak ise sizi olduğunuzdan daha derli toplu gösterir. Üstünüzde açık renkler alt tarafınızda ise koyu renkler deneyebilir ve hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

2. Kat kat giyinerek daha ince görünün

Kat kat giyinmek gözlerde algı yanılması sağlar ve sizi olduğunuzdan daha ince bir forma kavuşturur. Bu sebeple kısa deri ceketler, yelekler ve uzun hırkaları hamilelik döneminiz boyunca bolca kullanabilirsiniz. Dökümlü eteklerinizin üzerine giyeceğiniz deri yeleklerinizle rock chic bir anne adayı olabilir ve şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

3. Boyuna ve dik çizgileri tercih edin

Hamilelik döneminde ince bir form yakalamak için dikey çizgilerin olduğu pantolon, etek ve elbise modellerine yatırım yapabilirsiniz. Dikey çizgiler göz yanılsaması ile hacmi daha daralttığı için siz de olduğunuzdan daha ince görünebilirsiniz.

4. İspanyol paça pantolonlara yönelin

Hamilelik döneminde hem modayı takip etmek hem de ince görünmek mümkün. Sezonun İspanyol paça trendine siz de ayak uydurabilirsiniz. Beli rahat olan ve likralı kumaşlardan yapılmış olan İspanyol paça pantolonlarınızı uzun yelek takımları ile kombinleyin. Renk olarak ise siyah baştacı.

5. Salaş ve desenli tunikler kullanın

Haberin Devamı

Üst bölgeniz için tercih edeceğiniz salaş ve desenli üstlerle dikkatleri karın bölgeniz yerine üst bölgenize çekebilir ve dengeli bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu stili bol paça pantolon ve kısa eteklerle tamamlayarak son derece şık bir görünüme imza atabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası: