Amatör tekvandocular yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Amatör tekvandocular yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 11:56

Amatör tekvandocular yarıştı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Amatör Spor Haftası dolayısıyla '2. Amatör Spor Haftası Tekvando Turnuvası' düzenlendi.

Demre Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 7 okuldan 50 kız ve erkek sporcu katıldı. Demre Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, 6-14 yaş arası minik tekvandocular kıyasıya yarıştı. Turnuvayı, Demre Kaymakamı Murat Uz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necip Uçar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ve vatandaşlar izledi.

Turnuvanın hakemliklerini Arif Yılmaz, Kemal Kan ve İsmail Kan yaptı. Beyaz, sarı, yeşil, mavi ve kırmızı kuşakta yapılan yarışmalarda sporcular 8 dalda mücadele etti. Müsabakalar sonunda, 22 kilo yıldız kızlarda Sezen Soydan, 27 kilo minik kızlarda İrem İrbeç, 35 kilo minik kızlarda Havva Nur Akkaya, yıldız kızlarda Elif Ekin Nalbant birinci oldu. 20 kilo minik erkeklerde İsmail Can Korkmaz, 30 kilo minik erkeklerde Harun Akaya, 36 kilo minik erkeklerde Berkem Ceylan ve yıldız erkeklerde Yiğit Aydın Saraçoğlu birinci oldu.

Turnuvada dereye girenlere madalyalarını, Demre Kaymakamı Murat Uz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necip Uçar verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!