Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Güncelleme Tarihi:

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 13:20

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren 44 amatör spor kulübündeki 805 sporcuya malzeme desteğinde bulundu.
Merkezefendi Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine malzeme yardımı, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, sporcular ve antrenörler törene katıldı. Amatör spor kulüplerinin sporcularının gösteri yaptığı törende, 44 amatör spor kulübünde faaliyet gösteren 805 sporcuya branşlarıyla ilgili malzemeler teslim edildi.
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Spora gönül veren amatör spor kulüplerine desteği için Merkezefendi Belediyesi'ne teşekkür etti.
Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu ise, "Merkezefendi Belediyesi, sporun ve sporcunun dostu olarak Merkezefendi'deki spora ve sporun altyapısına hizmet etmeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız içinde 2 kapalı halı saha, 2 kapalı tenis kortu, kapalı basketbol sahası ve etrafında koşu bandı olan Merkezefendi Belediyesi Spor Eğitim Merkezi'ni de 7 ay içinde tamamlayıp sporcularımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!