Altınordu, transferde sessiz

Güncelleme Tarihi:

Altınordu, transferde sessiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 13:21

Altınordu, transferde sessiz

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da mevcut kadrodaki 8 futbolcu ile yollar ayrılırken, transferde sessiz kalınması camiada tedirginlik yarattı.
Geçen sezonun ikinci yarısındaki kadrosundan önce Yener, daha sonra Ahmet, Murat, Timur, Evren, Tolgahan, Cengiz ve Çağlar ile yollarını ayıran Altınordu'da sözleşmeleri sona eren Göksu ve Berkay'ın durumları da belirsizliğini koruyor. Kaleci, sol bek, stoper, sağ ve sol kanat, ön libero, forvet arkası ve forvete 8 takviye yapmayı planlayan İzmir ekibi transfer piyasasındaki rakamların düşmesini bekliyor.
Transfer listesine aldığı isimlere bir türlü imza attıramayan Altınordu yuvaya dönmelerini istediği iki futbolcusu Kerim Avcı ve Rıza Efendioğlu konusunda çıkmaza girdi. Kırmızı lacivertlilerin Kerim için Balıkesirspor'a bonservis ücreti ödemek istemediği, Kardemir Karabükspor ile sözleşmesi biten Rıza'ya ise daha cazip teklifler geldiği belirtildi. Altınordu'nun yakın takibe aldığı Nazım Sangare transferinde ise, mutlu sona yaklaştığı ifade edildi. Maddi konularda anlaşma sağlanan gurbetçi orta saha oyuncusunun ilerleyen günlerde imza atabileceği bildirildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!