Altındağlı minik ressamlar iş başında

Güncelleme Tarihi:

Altındağlı minik ressamlar iş başında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 15:33

Altındağlı minik ressamlar iş başında

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi'ne bağlı gençlik merkezlerinin yılsonu sergisi açıldı. Yeteneklerini resme taşıyan Altındağlı çocuklar, yılsonu sergisinde birbirinden başarılı çalışmalara imza attı. Hamamönü Sanat Sokağı'ndaki sergide yaklaşık 500 eser sergilendi. Seramik, yağlı boya, grafik tasarımı, ebru, taş boyama, kirigami, ahşap boyama ve rölyef çalışmalarının yer aldığı sergi, 5 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak.
BU ÇOCUKLAR ARASINDAN BÜYÜK SANATÇILAR ÇIKACAK
Altındağlı çocukların resim sergisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, genç ressamlara bir kez daha destek verdi. Başkan Tiryaki, çocukların mutlaka sanatla uğraşmalarını istedi ve sanatla ilgilenen insanların kötülük düşünmeyeceğinin altını çizdi. Altındağlı çocukların oldukça yetenekli olduğunu belirten Başkan Tiryaki, bu durumun sadece resimden ibaret olmadığını söyledi. Başkan Tiryaki, gençlik merkezlerinde çok iyi enstrüman çalan, şiir okuyan, tiyatroyla ilgilenen ve spor yapan Altındağlı çocuklar bulunduğuna dikkati çekerek “İnanıyorum ki bu çocuklar arasından büyük sanatçılar çıkacak" dedi.
Güneşevler Gençlik Merkezi'nden İlknur İçel, bu merkezler sayesinde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydetti. Bu merkezlerde aldıkları eğitimle el becerilerinin geliştiğini aktaran minik ressam, bu durumun okuldaki resim derslerine de olumlu yansıdığını dile getirdi. İlknur İçel, sergideki tüm eserlerin çok güzel olduğunu sözlerine ekledi ve arkadaşlarını tebrik etti.
Sergiye 3 eser veren Ulubey Gençlik Merkezi öğrencilerinden Ömer Alacaoğlu ise, "Bu serginin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Sergide değişik eserler ortaya koymak istedim. Kavanoz boyadım, kâğıt sardım, yağlı boya çalıştım. Bize değer veren, bizim sanatla uğraşmamızı isteyen bir Başkan Amcamız var. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!