IIFF İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Güncelleme Tarihi:

IIFF İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2023 14:43

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre merkezi ve İstanbul Fuar merkezinde toplam 28 salonda ziyaretçilere açıldı.

Haberin Devamı

IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre merkezi ve İstanbul Fuar merkezinde başladı, iki fuar merkezinde eş zamanlı gerçekleşecek olan fuar Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 

MOSDER ve MOBSAD Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürüten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, fuarın Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı katkıların önemine işaret ederek; “IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı’nda geçen yıl 3 milyar dolarlık iş bağlantısının temeli atıldı. İki fuarın da birleşimiyle geçen yıla göre ilginin daha yüksek olacağını öngörüyoruz. Özellikle yurtdışındaki alım heyetleri sektörümüzün büyümesine ciddi ivme kazandıracak. 2022 yılını 4,7 milyar dolarlık ihracatla kapatan mobilya sektörü, IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nın etkisiyle 2023 yılının tamamında 6,5 milyar dolarlık bir ihracat hedefine yönelik hızlı bir başlangıç yapacak. Şimdi sorumluluğumuz daha fazla. 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için, önemli markaları bir araya getiren bu büyük organizasyonlardan, fuarlardan olabildiğince yararlanmalı, üretim, tasarım ve rekabet gücümüzü öne çıkararak ilerlemeye ve ülke ekonomimize daha fazla katkıda bulunmaya devam etmeliyiz. Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Avrupa’dan sonra ABD’ye de Türk mobilyasının gücünü göstermeye gayret ediyoruz. Türk mobilyasının modern ve özgün yüzü olarak, yurt içi yapılanmamızın yanı sıra, fuarlarda temas kurma imkanı bulduğumuz bağlantılarla gerçekleştirdiğimiz katma değerli ihracat ve yurt dışında açtığımız mağazalarla hızlı büyümemizi sürdürüyoruz.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!