Köpek maması fiyatları - En iyi, ucuz kaliteli köpek maması çeşitleri ve tavsiyeleri

Güncelleme Tarihi:

Köpek maması fiyatları - En iyi, ucuz kaliteli köpek maması çeşitleri ve tavsiyeleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2020 06:04

Köpekler için özel üretilen mamalar ''kuru mama'' ve ''yaş mama'' olmak üzere ikiye ayrılıyor. Uygun fiyat aralığında satışa çıkarılan kuru mamalar, daha çok tercih edilmektedir. Yaş mamaların protein değeri daha yüksek olduğu için köpeklerin kemik gelişimini olumlu etkilemektedir. 2020 güncel köpek maması fiyatları ne, en iyi ve en ucuz köpek mamaları hangileri? Sizin için derledik.

Haberin Devamı

Köpeklerin beslenmesinde önemli bir yer tutan konserve mamalar 2'li ve 3'lü paketlerde de satın alınabilir. Toplu alımlarda hem indirim yapılıyor hem de kargo alıcıların adreslerine ücretsiz gönderiliyor. ''Yeni Çıkanlar'' ve ''İndirimdekiler'' kategorisine tıklayan müşteriler alışverişlerini kısa sürede tamamlayabilir.

 Köpek Maması Nedir?

 Köpekler için üretilmiş, başta tahıllı, tavuklu ve dana etli olmak üzere birçok çeşidi bulunan mamalardır.

 Köpek Maması Ne İşe Yarar?

 Kuru mamalar, köpeklerin diş ve kemik sağlığını korur. Konserve mamaların ise sindirimi daha kolay olduğu için bağırsak hareketlerini düzenler. Tahıllı mamalar ise köpeklerin bağışıklık sistemini güçlendirir.

 Köpek Maması Nasıl Kullanılır?

 Yavru ve yetişkin köpekler için ayrı mamalar satın alınmalıdır. Konservedeki mamanın tamamı tek seferde değil 2 ya da 3 öğüne bölerek verilebilir.

Haberin Devamı

 Köpek Maması Çeşitleri Nelerdir?

 1- Kuzu Etli ve Pirinçli Mamalar:

 Köpeklerin hem sağlıklı hem de dengeli beslenmesini isteyen kişiler kuzu etli ve pirinçli mamalardan satın alabilir. Bu ürünlerin en önemli özelliği tamamen doğal bir içeriğe sahip olan organik mamalar olmasıdır. Hem sağlıklı hem de lezzetli olan bu mamalar 5, 10 ve 15 kiloluk paketlerde satıla çıkarılıyor

 2- Biftekli Yetişkin Köpek Mamaları:

 Köpeklerin fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyen biftekli mamalar ile %30 arasında değişen indirimli fiyatlarıyla satışa çıkarılıyor. Omega 3 ve protein açısından zengin olan bu mamaların içerisinde ciğer maması, işlenmiş hayvansal protein ve kırmızı et unu yer almaktadır.

 Uygun fiyata satın alınabilecek diğer köpek maması çeşitleri şunlardır:

 1- Portakallı ve morina balıklı köpek mamaları

 2- Tavuklu ve narlı mamalar

 3- Balıklı yetişkin köpek maması

 4- Yaban mersinli köpek mamaları

 Köpek Maması Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Köpek mamalarının son tüketim tarihi mutlaka kontrol edilmelidir. Tarihi geçen ürünler satıcı mağazaya bildirilmelidir. Tek tip beslenmek köpeklerin sağlığını olumsuz etkiler. Bu nedenle arada bir, farklı mamalar satın alınabilir. Online platformlarda zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyaları takip ederek indirim fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Köpeğinizin bir hastalığı varsa veterinerin önerdiği mamalardan almaya dikkat etmelisiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!