GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Akyarlar’daki gizli cennet

La Brezza Suit&Ho-tel, Bodrum’un Akyarlar Karaincir mevkiinde. 5 farklı konseptte 32 odalı. Kalabalık ailelere asma katlı, müstakil bahçeli villaları, balayı çiftleri ve engelliler için özel tasarlanmış odaları var. Butik otelin 2 bin metrekarelik tropikal bahçesinde büyükler ve çocuklar için ayrı havuz bulunuyor. Plajı yürüme mesafesinde. Kahvaltıda köy ürünleri sunuluyor. Restoranında hafta içi brunch’ları canlı müzik eşliğinde. Kahvaltı dahil konaklama kişi başı 130 TL. (www.labrezza.com.tr)

Kuşbakışı Büyükada

Köşk Orman, Büyükada’nın Nizam Mahallesi’nde, çam ormanıyla çevrili bir butik otel. İskeleden yaklaşık 15 dakika yürüyüş mesafesinde. Tarihi Rum evi restore edilerek, biri süit beş odaya dönüştürülmüş. Bahçesinde havuzu, jakuzi ve mini saunası var. Yıl boyunca hizmet veriyor. Yemek ve davetler için de açık. Çift kişilik standart odaları kahvaltı dahil 250 TL. Bahçeli süiti ise 500 TL (www.koskorman.com).

Kapadokya’da klasik müzik akşamları

Kapadokya’da her yaz düzenlenen ‘Klasik Keyifler Müzik Festivali’, bu yıl 30 Temmuz’da başlıyor. 11 Ağustos’a kadar sürecek festival kapsamında, Argos in Cappadocia otelinin iki bin yıllık manastır kilisesi Bezirhane, dört konserle klasik müzikseverleri ağırlayacak. 5 Ağustos’ta ‘Goethe’yi Yansıtmak’ konseri var. 6 Ağustos’ta Borusan Quartet’ın ‘7 Besteci, 7 Ülke’ konserini dinleyebilirsiniz. 7 Ağustos’ta ‘Macar Rapsodisi’ dinletisi olacak. Bayramın ilk gününde ise ‘Bahar Ayini ile 100 Yıl’ konserini dinleyebilirsiniz. Etkinlik süresince Argos in Cappadocia otelde iki kişi gecelik konaklama fiyatı 165 Euro’dan başlıyor. Bu fiyata kahvaltı dahil. (www.argosincappadocia.com)

Ödüllü SPA’da çakralarınızı açın

İstanbul Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaziçi manzarası kadar SPA’sıyla da dikkat çekiyor. Otel geçen hafta ‘Travel + Leisure’ seyahat dergisi okurlarınca “2013’te Avrupa’nın En İyi Otel SPA’sı” seçildi. Hamam kültürünü ön planda tutan 2100 metrekarelik SPA’da kürler ve masajların yanı sıra çakra dengeleme seansları düzenleniyor. Sodashi Çakra Dengeleme uygulaması aromatik yağlar ve iyileştirici kristaller kullanılarak yapılıyor, derinlemesine meditasyon sağlıyor. Yedi aşamadan her biri bir çakraya yönelik. Ve her çakra özgüven, cinsellik, öfke, sevgi gibi bir duyguyla bağlantılı. Dönemsel promosyonları olan Spa & Hammam’ın bakımlarını isterseniz hediye sertifikası olarak kullanıp yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Sodashi uygulamasının ücreti 250 Euro (Tel: 0212 381 41 60).

İtalyan restoranıyla iddialı

Bodrum’daki Marina Vista Hotel 87 odalı, dört yıldızlı. Majesty oteller zincirine dahil altı tesisten biri. 20’nci yılını kutlayan otelin İtalyan restoranı Primavera yenilendi.
Personeli İtalyan usta Nico Sareceno tarafından eğitildi. SPA’sında
sauna, buhar odalarının yanı sıra masaj servisi bulunuyor. 6 Ağustos’a kadar iki kişi, kahvaltı dahil
konaklama 300 TL. (0 252 313 03 56)


Bayramda 4 gece kal 3 gece öde

Dedeman Zonguldak, Şeker Bayramı’na özel kampanya düzenliyor. 02-12 Ağustos arasındaki bayram kampanyasında 4 gece yarım pansiyon konaklayanlar kişi başı 345 TL ödeyecek. Fiyata 30 dakikalık boyun, omuz masajı veya özel kese odasında kese-köpük masajı da dahil. Ebeveynleri ile aynı odada konaklayan 0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor, 6-12 yaş arası çocuklara ise yüzde 50 indirim uygulanıyor (www.dedeman.com).

İstanbul’dan Vilnius
345 Euro


Polonya Havayolları (LOT), İstanbul’dan Litvanya’nın başkenti Vilnius’a uçmaya başladı. Haftanın yedi günü yapılan uçuşlar Varşova aktarmalı. Bilet fiyatları eylülde her şey dahil 345 Euro’dan başlıyor. (Tel: 0 212 251 13 15)

False