GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Yüzde 25 indirim

WOW Bodrum Resort, Gümbet Koyu’nun yanı başında. 24 saat yiyecek ve içecek servisinin yapıldığı tesiste Türk mutfağıyla birlikte dünya mutfaklarından örnekler tadabilirsiniz. İsterseniz aqua-gym, plaj voleybolu, futbol, basketbol, dart, koşu, sutopu, tenis, bisiklet turları, dans dersleri, step, aerobik, stretching, katamaran, rüzgâr sörfü ve yelken gibi pek çok spor aktivitesi yapabilirsiniz. MNG Turizm, WOW Bodrum Resort’te indirim kampanyası başlattı. 6 Ağustos’a kadar yapılan rezervasyonlarda yüzde 25’e varan indirim uygulanıyor. Çift kişi, maksimum her şey dahil 7 gece konaklamanın fiyatı 2786 TL. (www.mngturizm.com)

Bodrum’da tatil keyfi

Casa Costa Boutique Hotel, Bodrum’da. Gündoğan Koyu’nda, 20 deluxe ve 2 penthouse suite odası var. Duvarlarında ünlü ressam ve fotoğrafçıların eserleri yer alıyor. Otel, yemekleri, müziği ve ambiansıyla dikkat çeken Küba Beach’le birlikte hizmet veriyor. Küba’nın mutfağında zeytinyağlı yemekler, Ege yöresine ait yerel otlar, günlük balıklar ve havuzlarda tutulan canlı ıstakozlardan tadabilirsiniz. Otelin teknesi Costa’yı kiralayarak değişik koylara gidip tatilinize küçük bir mavi tur ekleme fırsatı bulabilirsiniz. İki kişi oda kahvaltı konaklama fiyatı gecelik 275 Euro’dan başlıyor. (www.casacostahotel.com)

Selimiye’nin cennet gibi doğasında dinlenin

Beyaz Güvercin Otel, Marmaris’in Selimiye Köyü’nde. Tümü deniz ve bahçe manzaralı 35 odası bulunuyor. Koya tümüyle hâkim restoranında sabahları zengin seçenekler sunan kahvaltısından yapabilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise deniz ürünleri ve Türk mutfağının geleneksel tatlarını deneyebilirsiniz. 15 Eylül’e kadar iki kişi oda kahvaltı konaklamanın fiyatı 300 TL.
(www.beyazguvercin.com)

Nice’i keşfedin

Tura Turizm 7 Ağustos’ta Fransa’nın güneyine, Nice’e dört günlük tur düzenliyor. Promenade Des Anglais Caddesi, Nice Limanı, eski Nice ve dar yaya sokakları, Massena Meydanı, Çiçek Pazarı, Adliye Sarayı, Akropolis, Jean Medecin Bulvarı, mağazalar, Botanik Bahçesi ve Rus Katedrali gezilecek yerler arasında. Turun fiyatı 696 Euro’dan başlıyor.
(www.turaturizm.com.tr)

1889 Euro’ya Çin’de 9 gün

Pronto Tour 7 Ağustos’ta 9 günlük Çin turu düzenliyor. Tur boyunca Şanghay, Hangzhou, Suzhou, Xian ve Pekin şehirlerine gidiliyor. Cennet Tapınağı, Çin Seddi ve Terracota Müzesi görülecek yerler arasında. Xihu Gölü’nde tekne gezintisi de tura dahil. Fiyatı 1889 Euro’dan başlıyor. (www.prontotour.com)

Alaçatı’da doğanın kucağında tatil yapın

Alura Hotel, Ala-çatı’nın merkezinde, İzmir Havaalanı’na 90 km uzaklıkta. Mavinin çeşitli tonlarından ismini almış 8 farklı odası bulunuyor. Bahçe katı, cumbalı ve cumbasız seçenekleri var. Nisan-kasım ayları arasında hizmet veriyor. Ege mutfağından lezzetler tadabilir, gün boyu oda servisinden yararlanabilirsiniz. Otelde konaklama süresince pilates, yo- ga ve sörf derslerinin yanı sıra Balili uzmanlar tarafından verilen masaj hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Denize mesafesi 2 kilometre. Otelde iki kişi konaklama fiyatı temmuzda 360-390 TL. Bu fiyata köy kahvaltısı ve 5 çayı dahil (www.alurahotel.com).

False