Aliağa Gazi Ortaokulu’ndan "Tohumlar Çiçeğe" Projesi

Güncelleme Tarihi:

Aliağa Gazi Ortaokulu’ndan Tohumlar Çiçeğe Projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 18:28

İZMİR'İN ALİAĞA İLÇESİNDE BULUNAN ALİAĞA GAZİ ORTAOKULU, TOHUMLARIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN, 'TOHUMLAR ÇİÇEĞE' ADLI PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİ.

İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Aliağa Gazi Ortaokulu, tohumların önemine dikkat çekmek için, ’Tohumlar Çiçeğe’ adlı projeyi hayata geçirdi.
Aliağa Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen törene, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çınar, küçük bir tohumla başladıklarını ve yüzlerce çiçeğe dönüşen bir projeye imza attıklarını belirtti. Çınar, "Gazi Ortaokulu, örnek ve öncü olma vizyonu ile yaptığı projelerle Aliağa’mızın gururudur. Küçük bir tohumla başlayıp yüzlerce çiçeğe dönüşen projede görev alan öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından resim ve öykü yarışmalarında başarılı olan öğretmen ve öğrencilerine ödüllerini, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çınar takdim etti.
Projenin ilk aşamasında, ’Geleceğe En Büyük Miras Tohumlarımız’ sergisini düzenleyen okul, ikinci aşamasında öykü ve resim yarışması düzenledi. Öykü yarışmasında A kategorisinde birincilik ödülünü Gazi Ortaokulundan Sena Ayça Özkan alırken, B kategorisinde birincilik ödülü Atatürk Ortaokulundan Fatma Tuana Yılmaz aldı.
Resim yarışmasında ise A kategorisinde birincilik ödülünü Gazi Ortaokulundan Buse Gül, B kategorisinde de Fatih Ortaokulundan Ayşe Acar birinci oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!