Alanyaspor - Adanaspor: 2-3

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor - Adanaspor: 2-3
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 10:03

Alanyaspor - Adanaspor: 2-3

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'de mücadele eden Alanyaspor, Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası kampındaki ilk hazırlık maçında Adanaspor'a 3-2 mağlup oldu.
Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada turuncu yeşilli takım sahaya Haydar Yılmaz, Akeem Latifu, Carlos Badias, Abdolaye Ba, Berkan Emir, Daniel Candeias, Gökay Iravul, Taha Yalçıner, Wilde Donald Guerrier, Emre Akbaba ve Sajad Shahbazzadeh ilk 11'i ile çıktı. Karşılaşmanın 9'uncu dakikasında Adanaspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına Tevfik geçti. Bu oyuncunun vuruşunda top üst direğe çarparak filelere gitti: 0-1. Maçın 29'uncu dakikasında Adanaspor'un gelişen ani atağında Renan topla buluştu. Ba'yı geçen bu oyuncu fileleri havalandırdı: 0-2.
31'inci dakikada korner atışından gelen topu Adanaspor savunması uzaklaştıramadı. Carlos topu kafayla filelere gönderdi: 1-2. Adanaspor'un ani gelişen atağında Cem ceza sahasına girerek sağ çaprazdan aşırma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-3. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın 2'nci yarısına Alanyaspor Zdenek Zlamal, Birol Parlak, Nuru Sulley, Fofana, Erhan Kartal, Deniz Vural, Emre Akbaba, Efecan Karaca, Candeias, Jonathan Ayite ve Sajjad 11'iyle başladı. Turuncu yeşilli takım bu devrede rakibine göre daha atak bir oyun sergileyerek Ayite ve Sajad ile rakip kaleyi yokladı. Maçın 90'ıncı dakikasında Reşo Akın'ın kafa golü skoru belirledi: 2-3. Alanyaspor kamptaki 2'nci hazırlık maçında 5 Ağustos Cuma günü Eskişehirspor ile karşılaşacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!