AKÜ'de mezuniyet törenleri

Güncelleme Tarihi:

AKÜde mezuniyet törenleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 12:47

AKÜ'de mezuniyet törenleri

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nün mezuniyet törenleri yapıldı.
AKÜ Bolvadin MYO 2015- 2016 akademik yılı mezuniyet töreni Bolvadin Kırkgöz Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı ile öğretime elamanları ve mezunların aileleri katıldı.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yaptığı konuşmada mezuniyetin geleceğe hazırlanmakla geçen bir dönemin sonu ve mezunların kazanımlarını kullanarak üretken olacakları yeni bir yaşamın başlangıcı olduğunu belirtti. Rektör Solak, "Bugünden başlayarak yeni yaşamınızda yeni sorumluluklar üstlenecek, ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında ve daha aydınlık bir geleceğe taşınması sürecinde belirleyici bir rol oynayacaksınız. Bu süreçte sizlerden beklentimiz, yaşamınızın her döneminde bilimin ve aklın ışığında; evrensel değerlere sahip, eleştirel düşünme sistemini benimsemiş, ileri görüşlü, yaratıcı, farklı düşüncelere saygılı, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olmanızdır. Hangi işi ya da mesleği yaparsanız yapın, mutlaka en iyisini yapınız, gösterdiğiniz çabanın kendinize olduğu kadar, çalıştığınız kurumlara ve topluma değer katmasına özen gösteriniz. Yapacağınız işi önemseyiniz" diye konuştu.
AKÜ BESYO ile Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nün de 2015- 2016 akademik yılı mezuniyet törenleri ayrı ayrı gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!