Aktarlarda Kakao Yağı Satışı Arttı

Güncelleme Tarihi:

Aktarlarda Kakao Yağı Satışı Arttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2015 15:08

YAZ AYLARININ GELMESİ VE DENİZ SEZONUNUN AÇILMASI NEDENİYLE AKTARLARDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLER DOĞAL BRONZLAŞMA YAĞLARI OLDU.

Yaz aylarının gelmesi ve deniz sezonunun açılması dolayısıyla aktarlarda en çok tercih edilen ürün bronzlaşmayı sağlayan kakao yağları oldu.
Tekirdağ’da 20 yıldır aktarlık yapan Hasan Bedel, yaz aylarında özellikle kakao yağının tercih edildiğini ifade ederek, doğal bronzlaşmaya yardımcı yağların daha çok talep edilmeye başlandığını söyledi.
Bedel, kakao yağı, havuç yağı, ceviz yağı, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı ve Hindistan cevizi yağlarının satışlarında artış olduğunu belirterek, "Vatandaşlar yaz aylarının gelmesi ile birlikte daha çok doğal ürünlerle bronzlaşmak istediği için doğal bronzlaşma yağlarını tercih ediyor. Bronzlaşma yağlarının yanı sıra zayıflama çayları da yaz aylarında oldukça fazla talep ediliyor. Bu yaz özellikle yeşil çay oldukça fazla satıldı. Bunların dışında altın otu, kuşburnu, kış ıhlamurundan oluşan karışım da tercih edilen diğer ürünler. Ürünlerimiz doğal olduğu için insanlar bu yüzden aktarlardan alışverişlerini yapıyor. Ürünlerimiz herkesin kullandığı ve memnun olduğu ürünlerdir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!