AK Partili Ramazanoğlu'ndan Rektör Bağ'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ramazanoğlundan Rektör Bağa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 14:45

AK Partili Ramazanoğlu'ndan Rektör Bağ'a ziyaret

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Sema Ramazanoğlu, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'a ziyarette bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı olan AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, PAÜ Rektörlüğü'nü ziyaret etti. Ramazanoğlu, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın asaleten atanmasının ardından kendisine yaptıkları ilk resmi ziyaret olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Bağ'ın akademik çalışmalar yaptığı dönemde elde ettiği başarılar kadar, rektörlük görevini vekaleten yürüttüğü dönemdeki bu başarısını asaleten yürüttüğü dönemde de devam ettireceğini söyledi.

PAÜ'nün ülkenin gözde üniversitelerinden birisi olduğunu belirten Ramazanoğlu, "Bundan sonra rektörümüzün liderliğinde hem bilimsel çalışmalar hem üniversiteye getirilen 'Yönetişim' anlayışıyla Türkiye'de çığır açan üniversitelerden biri olacaktır. Denizli'nin gözbebeği olan Pamukkale Üniversitesi, gerek bilimsel çalışmalar gerekse sosyal faaliyetlerle ve üniversite hastanemizin başarılı sağlık hizmetleriyle bölgemizin parlayan yıldızı konumundadır. Biz Denizlililer olarak başarılı olması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün üniversite yapılanmasına karşı yaptığı mücadelenin takdire şayan olduğunu söyleyen Ramazanoğlu, bundan sonra da bu mücadelede kendilerine her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise ziyaretten dolayı Ramazanoğlu'na teşekkür etti.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!