Ak Parti'den meydan protestosu

Güncelleme Tarihi:

Ak Partiden meydan protestosu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 14:45

Ak Parti'den meydan protestosu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Ak Parti merkez ilçe başkanlığı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in seçim vaadinde yer almasına rağmen 6 Mart Kent Meydanı'nın yapılmadığını belirterek, durumu protesto etti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve beraberindeki bir grup, eski otogar alanında basın açıklaması yaptı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in seçim vaadinde bölgenin 6 Mart Kent Meydanı olarak geçtiğini aktaran Akbıyık, geçen sürede bölgenin kamyon ve TIR garajı olduğunu söyledi. Başkan Ercengiz'in seçim vaatlerini yerine getirmediğini savunan Akbıyık, 4 yıldır halkın kandırıldığını kaydetti.

Başkan Ercengiz'in sınıfta kaldığını belirten Akbıyık, "Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz şunu başarmıştır ki 6 Mart Kent Meydanı projesi çok büyük bir başarı örneği olarak bugün de gördüğümüz şekliyle '6 Mart TIR ve Kamyon Garajı' olarak faaliyet vermeye başlamıştır. Bizler burada Burdur'umuz için önem ifade eden 6 Mart günü hep birlikte TIR ve kamyon garajımızın açılışını yapmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Yeni TIR ve kamyon garajımız Burdur'umuza ve özellikle Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e hayırlı olsun. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Burdur'da 4 yıllık süre içerisinde yapılamayan projeleri ve hizmetleri yakinen takip ettiğimizi belirtiyoruz" diye konuştu.

Akbıyık ve beraberindekiler daha sonra yanlarında getirdikleri kurdeleyi keserek '6 Mart TIR ve Kamyon Garajı' diye adlandırdıkları alanın açılışını yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!